მოზაიკა

2

მაისი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

შაბათი, მთვარის მეშვიდე დღე დაიწყება 09:50-ზე, მთვარე ლომში გადაბრძანდება 15:36-ზე ისეთი საქმეები წამოიწყეთ, რომლებსაც დღესვე დაასრულებთ და სხვა დროისთვის არ გადადებთ. მნიშვნელოვანი გადაწყვეტილებების მიღება სხვა დროისთვის გადადეთ. ფინანსური ოპერაციების დაგეგმვასა და უძრავი ქონების ყიდვა-გაყიდვას არ გირჩევთ. კარგი დღეა მსხვილი საყიდლებისთვის. კარგი დღეა შემოქმედებითი საქმიანობისთვის, სწავლისა და გამოცდების ჩასაბარებლად. უფროსთან და თანამდებობის პირებთან ნებისმიერ საქმეს მარტივად მოაგვარებთ. კარგი დღეა ფიზიკური ვარჯიშებისა და საოჯახო საქმეების შესასრულებლად. ზომიერება გმართებთ საკვებსა და სასმელში. მოერიდეთ გულის გადაღლას; ოპერაციებს გულსა და ზურგზე. შესაძლოა შეგაწუხოთ რადიკულიტმა.
სამართალი
მსოფლიო
სამხედრო
Faceამბები
სპორტი
მეცნიერება
კულტურა/შოუბიზნესი
კონფლიქტები
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
შავი ნიორი - ახალი კულინარიული ჰიტი
შავი ნიორი - ახალი კულინარიული ჰიტი

დიახ, დიახ, ის რა­საც ფო­ტო­ზე ხე­დავთ, ნამ­დვი­ლად არ­სე­ბობს, თა­ნაც უკვე დიდი ხა­ნია.

ეს შავი ნი­ო­რია, მაგ­რამ ის ამ ფორ­მით არ იზ­რდე­ბა. სი­ნამ­დვი­ლე­ში, ეს ჩვე­უ­ლებ­რი­ვი ნი­ო­რია, რო­მე­ლიც სპე­ცი­ა­ლურ და­მუ­შა­ვე­ბას გა­დის. ეს ტექ­ნი­კა კო­რე­ულ სამ­ზა­რე­უ­ლო­ში დიდი ხა­ნია არ­სე­ბობს. კო­რე­ე­ლი კუ­ლი­ნა­რე­ბი ნი­ორს ძა­ლი­ან და­ბალ ტემ­პე­რა­ტუ­რა­ზე დიდ­ხანს ამუ­შა­ვე­ბენ სპე­ცი­ა­ლურ თბილ სა­თავ­სო­ებ­ში. შე­დე­გად ნი­ო­რი გა­რე­დან ჩვე­უ­ლებ­რივ იერს ინარ­ჩუ­ნებს, შიგ­ნით კი შავ­დე­ბა.

რაც არ უნდა გა­სა­ო­ცა­რი იყოს, პრო­დუქ­ტის გე­მოს, ტექ­სტუ­რა­სა და ფერს ყო­ველ­გვა­რი და­ნა­მა­ტე­ბის გა­რე­შე, ბუ­ნებ­რი­ვად იღე­ბენ. ნი­ო­რი, მას­ში შე­მა­ვა­ლი შაქ­რი­სა და ამი­ნომ­ჟა­ვე­ბის მოქ­მე­დე­ბით ასე ბუ­ნებ­რი­ვად შავ­დე­ბა.

იხი­ლეთ ვრცლად

შავი ნიორი - ახალი კულინარიული ჰიტი

შავი ნიორი - ახალი კულინარიული ჰიტი

დიახ, დიახ, ის რასაც ფოტოზე ხედავთ, ნამდვილად არსებობს, თანაც უკვე დიდი ხანია.

ეს შავი ნიორია, მაგრამ ის ამ ფორმით არ იზრდება. სინამდვილეში, ეს ჩვეულებრივი ნიორია, რომელიც სპეციალურ დამუშავებას გადის. ეს ტექნიკა კორეულ სამზარეულოში დიდი ხანია არსებობს. კორეელი კულინარები ნიორს ძალიან დაბალ ტემპერატურაზე დიდხანს ამუშავებენ სპეციალურ თბილ სათავსოებში. შედეგად ნიორი გარედან ჩვეულებრივ იერს ინარჩუნებს, შიგნით კი შავდება.

რაც არ უნდა გასაოცარი იყოს, პროდუქტის გემოს, ტექსტურასა და ფერს ყოველგვარი დანამატების გარეშე, ბუნებრივად იღებენ. ნიორი, მასში შემავალი შაქრისა და ამინომჟავების მოქმედებით ასე ბუნებრივად შავდება.

იხილეთ ვრცლად

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს