Faceამბები
მსოფლიო

22

აპრილი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

სამშაბათი, მთვარის ოცდამეოთხე დღე დაიწყება 04:49-ზე, მთვარე მერწყულშია დღეს კარგია ახალი, მნიშვნელოვანი საქმეების დაწყება. ფინანსური საკითხების მოგვარება, ვაჭრობა. მოერიდეთ კამათს, საქმეების გარჩევას. არ გირჩევთ მგზავრობას, საცხოვრებელი მისამართის შეცვლას. სარგებელს მოგიტანთ კოლექტიური სამუშაო, მაგრამ კოლეგების მიმართ ირონიის, ცინიზმის გამოვლენას არ გირჩევთ. მოერიდეთ ალკოჰოლსა და სიგარეტს. გადადეთ ოპერაციები სახსრებზე, ბრმა ნაწლავზე, პროცედურები ფეხებზე, ნერვულ სისტემაზე. კარგი დღეა დასვენებისთვის, შიმშილისთვის. მოერიდეთ ალკოჰოლურ სასმელს.
სამხედრო
სამართალი
საზოგადოება
მეცნიერება
სპორტი
კულტურა/შოუბიზნესი
კონფლიქტები
თვის კითხვადი სტატიები
„ბიბლუსის“ წიგნის კაფე „პიატომ“ გო“ე“მოს (Gault&Millau) ნიშანი მიიღო
„ბიბლუსის“ წიგნის კაფე „პიატომ“ გო“ე“მოს (Gault&Millau) ნიშანი მიიღო

„ბიბ­ლუ­სის“ წიგ­ნის კაფე „პი­ა­ტომ“ გო“ე“მოს ხა­რის­ხის ნი­შა­ნი მი­ი­ღო. გო“ე“მო კვე­ბის ობი­ექ­ტე­ბის შე­ფა­სე­ბი­სა და ხა­რის­ხის და­მა­დას­ტუ­რე­ბე­ლი ფრან­გუ­ლი ბრენ­დია, რო­მე­ლიც 1965 წელს და­არ­სდა. მისი მთა­ვა­რი ორი­ენ­ტი­რი ხა­რის­ხია.

გო“ე“მოს ექ­სპერ­ტე­ბის ჯგუ­ფი აფა­სებს კვე­ბის ობი­ექ­ტე­ბის გა­რე­მოს, ინ­ტე­რი­ერს, მომ­სა­ხუ­რე­ბას, კერ­ძე­ბის პრე­ზენ­ტა­ცი­ის ტექ­ნი­კას, ინ­გრე­დი­ენ­ტე­ბის ხა­რისხს და აღ­ნიშ­ნუ­ლის შე­სა­ბა­მი­სად ანი­ჭებს მას ნი­შანს.

სა­ქარ­თვე­ლო­ში გო“ე“მო 2017 წლი­დან არ­სე­ბობს და მას შემ­დეგ აქ­ტი­უ­რად ხდე­ბა კვე­ბის ობი­ექ­ტე­ბის შე­ფა­სე­ბა. ამ­ჯე­რად მისი წარ­მო­მად­გენ­ლე­ბი „ბიბ­ლუ­სის“ წიგ­ნის კა­ფე­ე­ბის ქსელ „პი­ა­ტო­თი“ და­ინ­ტე­რეს­დნენ, შე­ის­წავ­ლეს ობი­ექ­ტე­ბი და შე­სა­ბა­მი­სი ნიშ­ნე­ბიც გა­დას­ცეს.

„მო­ხა­რუ­ლე­ბი ვართ, რომ გო“ე“მოს წარ­მო­მად­გენ­ლო­ბა და­ინ­ტე­რეს­და „ბიბ­ლუ­სის“ კა­ფე­ე­ბის ქსე­ლით და მოგ­ვცეს შე­ფა­სე­ბა, რო­გორც პო­პუ­ლა­რუ­ლი კაფე კარ­გი მომ­სა­ხუ­რე­ბით, ინ­ტე­რი­ე­რი­თა და ხა­რის­ხით. ჩვენ­თვის ეს შე­ფა­სე­ბა მო­ტი­ვა­ცი­აა, რომ კი­დევ უფრო მე­ტად გა­ვა­ვი­თა­როთ ქსე­ლი, მეტი მრა­ვალ­ფე­როვ­ნე­ბა შევ­თა­ვა­ზოთ მომ­ხმა­რებ­ლებს და ამავდრო­უ­ლად, სა­ინ­ტე­რე­სო გა­რე­მო შევ­ქმნათ ჩვე­ნი სტუმ­რე­ბის­თვის“, - გა­ნა­ცხა­და „პი­ა­ტოს“ ქსე­ლის მე­ნე­ჯერ­მა თინა ღლონტმა.

„ბიბ­ლუ­სის“ წიგ­ნის კა­ფე­ე­ბის ქსე­ლი „პი­ა­ტო“ 5 ობი­ექტს აერ­თი­ა­ნებს. მათ­გან სამი თბი­ლის­ში მდე­ბა­რე­ობს, ერთი - ბა­თუმ­ში და ერთი - ქუ­თა­ის­ში. გო“ე“მოს ნი­შა­ნი ამ ეტაპ­ზე 3 კა­ფეს გა­და­ე­ცა.

კვე­ბის ობი­ექ­ტე­ბის შე­ფა­სე­ბის პა­რა­ლე­ლუ­რად, ყო­ველ­წლი­უ­რად გა­მო­ი­ცე­მა გო“ე“მოს ყო­ველ­წლი­უ­რი გზამ­კვლე­ვი, რო­მელ­შიც გა­ეც­ნო­ბით მსოფ­ლი­ოს წამ­ყვა­ნი რეს­ტორ­ნე­ბის შეფმ­ზა­რე­უ­ლებს, ახალ ტა­ლან­ტებს და ამავდრო­უ­ლად, სა­ინ­ტე­რე­სო კუ­ლი­ნა­რი­ულ ის­ტო­რი­ებს.

R

„ბიბლუსის“ წიგნის კაფე „პიატომ“ გო“ე“მოს (Gault&Millau) ნიშანი მიიღო

„ბიბლუსის“ წიგნის კაფე „პიატომ“ გო“ე“მოს (Gault&Millau) ნიშანი მიიღო

„ბიბლუსის“ წიგნის კაფე „პიატომ“ გო“ე“მოს ხარისხის ნიშანი მიიღო. გო“ე“მო კვების ობიექტების შეფასებისა და ხარისხის დამადასტურებელი ფრანგული ბრენდია, რომელიც 1965 წელს დაარსდა. მისი მთავარი ორიენტირი ხარისხია.

გო“ე“მოს ექსპერტების ჯგუფი აფასებს კვების ობიექტების გარემოს, ინტერიერს, მომსახურებას, კერძების პრეზენტაციის ტექნიკას, ინგრედიენტების ხარისხს და აღნიშნულის შესაბამისად ანიჭებს მას ნიშანს.

საქართველოში გო“ე“მო 2017 წლიდან არსებობს და მას შემდეგ აქტიურად ხდება კვების ობიექტების შეფასება. ამჯერად მისი წარმომადგენლები „ბიბლუსის“ წიგნის კაფეების ქსელ „პიატოთი“ დაინტერესდნენ, შეისწავლეს ობიექტები და შესაბამისი ნიშნებიც გადასცეს.

„მოხარულები ვართ, რომ გო“ე“მოს წარმომადგენლობა დაინტერესდა „ბიბლუსის“ კაფეების ქსელით და მოგვცეს შეფასება, როგორც პოპულარული კაფე კარგი მომსახურებით, ინტერიერითა და ხარისხით. ჩვენთვის ეს შეფასება მოტივაციაა, რომ კიდევ უფრო მეტად გავავითაროთ ქსელი, მეტი მრავალფეროვნება შევთავაზოთ მომხმარებლებს და ამავდროულად, საინტერესო გარემო შევქმნათ ჩვენი სტუმრებისთვის“, - განაცხადა „პიატოს“ ქსელის მენეჯერმა თინა ღლონტმა.

„ბიბლუსის“ წიგნის კაფეების ქსელი „პიატო“ 5 ობიექტს აერთიანებს. მათგან სამი თბილისში მდებარეობს, ერთი - ბათუმში და ერთი - ქუთაისში. გო“ე“მოს ნიშანი ამ ეტაპზე 3 კაფეს გადაეცა.

კვების ობიექტების შეფასების პარალელურად, ყოველწლიურად გამოიცემა გო“ე“მოს ყოველწლიური გზამკვლევი, რომელშიც გაეცნობით მსოფლიოს წამყვანი რესტორნების შეფმზარეულებს, ახალ ტალანტებს და ამავდროულად, საინტერესო კულინარიულ ისტორიებს.

R