ახლოვდება ბრწყივალე დღესასწაული და მალე დადგება დღე, როდესაც დავაგემოვნებთ ერთმანეთის გამომცხვარ უგემრიელეს პასკებს, შევადარებთ ერთმანეთს და ჩავინიშნავთ რეცეპტებს მომავალი წლისთვისაც.
მანამდე კი, პასკას თავები რომ არ დაუსკდეს და იდეალური გამოგივიდეთ, Gemrielia.ge-ს ფეისბუქჯგფის წევრი გამოცდილი დიასახლისები თავიანთ მეთოდებს გვიზიარებენ:
"აცალეთ ცომს ამოსვლა ფორმებში, ნუ იჩქარებთ. ასევე, აუცილებელი პირობაა, დაამუშაოთ თავები ზეთიანი ხელით და ჩაუბრუნოთ შიგნით ქიშმიშ-ცუკატები, რადგან თავზე, იმ ადგილას იცის დასკდომა, სადაც ქიშმიში მოხვდება" - თამარ თაბოშვილი.
"სანამ ფორმაში ჩადებთ, ხელში დაამუშავეთ გუნდა და როგორც ხაჭაპურის ცომის გუნდას აკეთებთ, ისე შემოუკეცეთ ქვემოთ" - ნინო ადამია.
"ზეთიანი ხელით ჩაზილეთ ცომი, ზეთიანი ხელით ამოაგუნდავეთ, წყალი და ფქვილი საერთოდ არ გააკაროთ" - ხათუნა ქუთუბიძე...წაიკითხეთ სრულად gemrielia.ge-ზე