საზოგადოება
სამართალი

6

მაისი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

სამშაბათი, მთვარის მეათე დღე დაიწყება 14:10-ზე, მთვარე ქალწულშია თამამად წამოიწყეთ ახალი საქმეები. კარგი დღეა უძრავი ქონების შესაძენად, ფინანსური საკითხების მოსაგვარებლად, ვაჭრობისთვის. ცუდი დღეა კამათისა და სასამართლო საქმეებისთვის. სწავლა და გამოცდების ჩაბარება გაგიადვილდებათ. მოაგვარეთ საოჯახო კონფლიქტები. კარგია ნათესავებთან შეხვედრა და საუბარი. დღეს მომხდარი უსიამოვნებები მალევე დასრულდება. კარგი დღეა უფროსთან შესახვედრად და ახალი პროექტების განსახილველად. საქმიანობის, სამსახურის შესაცვლელად. მოერიდეთ მგზავრობასა და საცხოვრებელი მისამართის შეცვლას. მოერიდეთ ფიზიკურ დატვირთვას. გაგიადვილდებათ საოჯახო საქმეების, რემონტისა და მშენებლობის შესრულება. კარგი დღეა ქორწინებისა და ნიშნობისათვის, ინტიმური ურთიერთობისთვის. მოერიდეთ ოპერაციების ჩატარებას მუცლის ღრუს ორგანოებზე. მარტივ ოპერაციასაც კი შეიძლება გართულება მოჰყვეს.
მსოფლიო
კულტურა/შოუბიზნესი
მოზაიკა
სამხედრო
მეცნიერება
Faceამბები
სპორტი
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
"ვენდისის" ქართული რესტორნის მენეჯერი "ვენდისის" საერთაშორისო კონვენციაზე მსოფლიოს 5 საუკეთესო მენეჯერთა შორის აღიარეს
"ვენდისის" ქართული რესტორნის მენეჯერი "ვენდისის" საერთაშორისო კონვენციაზე მსოფლიოს 5 საუკეთესო მენეჯერთა შორის აღიარეს

„ვენ­დი­სის“ ქარ­თუ­ლი რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯე­რი ნა­თია ჭკა­დუა „ვენ­დი­სის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო კონ­ვენ­ცი­ა­ზე მსოფ­ლი­ოს სა­უ­კე­თე­სო მე­ნე­ჯერ­თა ხუ­თე­ულ­ში მოხ­ვდა.

“ვენ­დი­სის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო კონ­ვენ­ცია ყო­ველ წელს ამე­რი­კის შე­ერ­თე­ბულ შტა­ტებ­ში იმარ­თე­ბა და ლე­გენ­და­რუ­ლი ამე­რი­კუ­ლი ბრენ­დის სის­ტე­მა­ში შე­მა­ვალ ათა­სო­ბით რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯერს შე­საძ­ლებ­ლო­ბა აქვს წარ­მა­ტე­ბუ­ლი საქ­მი­ა­ნო­ბის­თვის სა­ერ­თა­შო­რი­სო აღი­ა­რე­ბა მო­ი­პო­ვოს.

“„ვენ­დის­ში“ წარ­მა­ტე­ბის მთა­ვა­რი რე­ცეპ­ტი გან­ვი­თა­რე­ბის სურ­ვი­ლია. ეს არის ად­გი­ლი, სა­დაც კა­რი­ე­რუ­ლი წინსვლა მარ­ტი­ვია, თუ მაქ­სი­მა­ლუ­რად იხარ­ჯე­ბი და საქ­მეს სიყ­ვა­რუ­ლით აკე­თებ. „ვენ­დის­ში“ მუ­შა­ო­ბა სერ­ვი­სის კონ­სულ­ტან­ტად და­ვი­წყე. ეს იყო „ვენ­დი­სის“ პირ­ვე­ლი რეს­ტო­რა­ნი სა­ქარ­თვე­ლო­ში და მა­შინ ვერც კი წარ­მო­ვიდ­გენ­დი, რომ წინ თავ­გა­და­სავ­ლე­ბით სავ­სე გზა მე­ლო­და. დღეს „ვენ­დი­სის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო რეს­ტორ­ნე­ბის მას­შტა­ბით 5 სა­უ­კე­თე­სო მე­ნე­ჯერს შო­რის მოხ­ვედ­რა, არა მხო­ლოდ ჩემი და ჩემი კომ­პა­ნი­ის, არა­მედ ქვეყ­ნის აღი­ა­რე­ბა. „ვენ­დის­ში“ მთა­ვა­რი ღი­რე­ბუ­ლე­ბა თა­ნამ­შრომ­ლე­ბის გან­ვი­თა­რე­ბის ხელ­შე­წყო­ბაა, რისი ერთ-ერთი მა­გა­ლი­თი მე ვარ“, აცხა­დებს ნა­თია ჭკა­დუა, „ვენ­დი­სის“ რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯე­რი.

„ვენ­დის“ ამე­რი­კუ­ლი რეს­ტორ­ნე­ბის სა­უ­კე­თე­სო მე­ნე­ჯე­რე­ბის გა­მოვ­ლე­ნა მომ­ხმა­რებ­ლის კმა­ყო­ფი­ლე­ბის მა­ღა­ლი დო­ნის, სწრა­ფი მომ­სა­ხუ­რე­ბის, გუნ­დის მარ­თვის გა­მორ­ჩე­უ­ლი უნა­რე­ბის, საკ­ვე­ბის ხა­რის­ხი­სა და უსაფრ­თხო­ე­ბის, ჰი­გი­ე­ნუ­რი ნორ­მე­ბის ზედ­მი­წევ­ნით დაც­ვი­სა და მომ­ხმა­რებ­ლის გა­მორ­ჩე­უ­ლი ლო­ი­ა­ლო­ბის მი­ხედ­ვით ხდე­ბა.

„ყო­ველ წელს სა­ქარ­თვე­ლოს ქსე­ლის ყვე­ლა­ზე წარ­მა­ტე­ბულ მე­ნე­ჯერს სა­შუ­ა­ლე­ბა აქვს და­ეს­წროს აშშ-ში და­გეგ­მილ „ვენ­დი­სის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო კონ­ვენ­ცი­ას, რაც მათ­თვის უნი­კა­ლუ­რი შე­საძ­ლებ­ლო­ბაა. სა­ქარ­თვე­ლოს „ვენ­დი­სის“ რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯე­რის სა­უ­კე­თე­სო ხუ­თე­ულ­ში აღი­ა­რე­ბა კი გან­სა­კუთ­რე­ბუ­ლად სა­ა­მა­ყოა, რად­გან სა­ერ­თა­შო­რი­სო „ვენ­დისს“ შე­უმ­ჩნე­ვე­ლი არ დარ­ჩა სა­ქარ­თვე­ლო­ში „ვენ­დი­სის“ რეს­ტორ­ნე­ბის მარ­თვის სა­მა­გა­ლი­თო პრაქ­ტი­კა და ბრენ­დის გან­ვი­თა­რე­ბის შე­დე­გე­ბი“- აცხა­დებს გივი გვე­ტა­ძე, „ვენ­დი­სი“, „დან­კი­ნი“ და „საბ­ვეი“- ის აღ­მას­რუ­ლე­ბე­ლი დი­რექ­ტო­რი.

გა­სულ წელს სა­ქარ­თვე­ლო „ვენ­დი­სის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო კონ­ვენ­ცი­ა­ზე 2023 წლის სა­უ­კე­თე­სო ბაზ­რად აღი­ა­რეს.

"ვენ­დის" ამე­რი­კუ­ლი რეს­ტორ­ნე­ბის ქსე­ლის გან­ვი­თა­რე­ბა „ვი­სოლ ჯგუფ­მა" 2013 წელს და­ი­წყო. დღეს „ვი­სოლ ჯგუ­ფი” „ვენ­დი­სის“, „საბ­ვე­ის“ და „დან­კი­ნის“ ლე­გენ­და­რუ­ლი ბრენ­დე­ბის ქვეშ გა­ერ­თი­ა­ნე­ბუ­ლი 121 რეს­ტორ­ნით, ქვეყ­ნის სა­რეს­ტორ­ნო ინ­დუსტრი­ის ყვე­ლა­ზე მსხვი­ლი მო­თა­მა­შეა. მხო­ლოდ სა­რეს­ტორ­ნო მი­მარ­თუ­ლე­ბით „ვი­სოლ ჯგუფ­მა“ 2300-ზე მეტი ადა­მი­ა­ნი და­ა­საქ­მა. თა­ნამ­შრო­მელ­თა შო­რის დიდი წილი სტუ­დენ­ტე­ბია, რომ­ლებ­საც სწავ­ლე­ბის პა­რა­ლე­ლუ­რად და­საქ­მე­ბის­თვის ხელ­საყ­რე­ლი ლო­კა­ცი­ის შერ­ჩე­ვის, მოქ­ნი­ლი სა­მუ­შაო გრა­ფი­კის, კა­რი­ე­რუ­ლი ზრდი­სა და გან­ვი­თა­რე­ბის შე­საძ­ლებ­ლო­ბის და სხვა მრა­ვა­ლი ბე­ნე­ფი­ტის გარ­და, 1200 ლა­რის ოდე­ნო­ბის სტუ­დენ­ტუ­რი გრან­ტის მი­ღე­ბის სა­შუ­ა­ლე­ბა აქვთ.

R

კატო
0

ყოჩაღ --წარმატებები

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
რა ახალი დეტალებია ხდება ცნობილი კლინიკა „ვივამედში“ პატიმრის გარდაცვალებასთან დაკავშირებით
ავტორი:

"ვენდისის" ქართული რესტორნის მენეჯერი "ვენდისის" საერთაშორისო კონვენციაზე მსოფლიოს 5 საუკეთესო მენეჯერთა შორის აღიარეს

"ვენდისის" ქართული რესტორნის მენეჯერი "ვენდისის" საერთაშორისო კონვენციაზე მსოფლიოს 5 საუკეთესო მენეჯერთა შორის აღიარეს

„ვენდისის“ ქართული რესტორნის მენეჯერი ნათია ჭკადუა „ვენდისის“ საერთაშორისო კონვენციაზე მსოფლიოს საუკეთესო მენეჯერთა ხუთეულში მოხვდა.

“ვენდისის“ საერთაშორისო კონვენცია ყოველ წელს ამერიკის შეერთებულ შტატებში იმართება და ლეგენდარული ამერიკული ბრენდის სისტემაში შემავალ ათასობით რესტორნის მენეჯერს შესაძლებლობა აქვს წარმატებული საქმიანობისთვის საერთაშორისო აღიარება მოიპოვოს.

“„ვენდისში“ წარმატების მთავარი რეცეპტი განვითარების სურვილია. ეს არის ადგილი, სადაც კარიერული წინსვლა მარტივია, თუ მაქსიმალურად იხარჯები და საქმეს სიყვარულით აკეთებ. „ვენდისში“ მუშაობა სერვისის კონსულტანტად დავიწყე. ეს იყო „ვენდისის“ პირველი რესტორანი საქართველოში და მაშინ ვერც კი წარმოვიდგენდი, რომ წინ თავგადასავლებით სავსე გზა მელოდა. დღეს „ვენდისის“ საერთაშორისო რესტორნების მასშტაბით 5 საუკეთესო მენეჯერს შორის მოხვედრა, არა მხოლოდ ჩემი და ჩემი კომპანიის, არამედ ქვეყნის აღიარება. „ვენდისში“ მთავარი ღირებულება თანამშრომლების განვითარების ხელშეწყობაა, რისი ერთ-ერთი მაგალითი მე ვარ“, აცხადებს ნათია ჭკადუა, „ვენდისის“ რესტორნის მენეჯერი.

„ვენდის“ ამერიკული რესტორნების საუკეთესო მენეჯერების გამოვლენა მომხმარებლის კმაყოფილების მაღალი დონის, სწრაფი მომსახურების, გუნდის მართვის გამორჩეული უნარების, საკვების ხარისხისა და უსაფრთხოების, ჰიგიენური ნორმების ზედმიწევნით დაცვისა და მომხმარებლის გამორჩეული ლოიალობის მიხედვით ხდება.

„ყოველ წელს საქართველოს ქსელის ყველაზე წარმატებულ მენეჯერს საშუალება აქვს დაესწროს აშშ-ში დაგეგმილ „ვენდისის“ საერთაშორისო კონვენციას, რაც მათთვის უნიკალური შესაძლებლობაა. საქართველოს „ვენდისის“ რესტორნის მენეჯერის საუკეთესო ხუთეულში აღიარება კი განსაკუთრებულად საამაყოა, რადგან საერთაშორისო „ვენდისს“ შეუმჩნეველი არ დარჩა საქართველოში „ვენდისის“ რესტორნების მართვის სამაგალითო პრაქტიკა და ბრენდის განვითარების შედეგები“- აცხადებს გივი გვეტაძე, „ვენდისი“, „დანკინი“ და „საბვეი“- ის აღმასრულებელი დირექტორი.

გასულ წელს საქართველო „ვენდისის“ საერთაშორისო კონვენციაზე 2023 წლის საუკეთესო ბაზრად აღიარეს.

"ვენდის" ამერიკული რესტორნების ქსელის განვითარება „ვისოლ ჯგუფმა" 2013 წელს დაიწყო. დღეს „ვისოლ ჯგუფი” „ვენდისის“, „საბვეის“ და „დანკინის“ ლეგენდარული ბრენდების ქვეშ გაერთიანებული 121 რესტორნით, ქვეყნის სარესტორნო ინდუსტრიის ყველაზე მსხვილი მოთამაშეა. მხოლოდ სარესტორნო მიმართულებით „ვისოლ ჯგუფმა“ 2300-ზე მეტი ადამიანი დაასაქმა. თანამშრომელთა შორის დიდი წილი სტუდენტებია, რომლებსაც სწავლების პარალელურად დასაქმებისთვის ხელსაყრელი ლოკაციის შერჩევის, მოქნილი სამუშაო გრაფიკის, კარიერული ზრდისა და განვითარების შესაძლებლობის და სხვა მრავალი ბენეფიტის გარდა, 1200 ლარის ოდენობის სტუდენტური გრანტის მიღების საშუალება აქვთ.

R