როგორც ერთი ძალიან კარგი დიასახლისი, ქალბატონი ნარგიზა იხსენებს, მისი დედამთილი გოზინაყს ძველებური წესით აკეთებდა. თვითონაც არ აღვევს ამ ტრადიციას და მთელ სამეზობლოში განსხვავებული აქვს - საოცრად ერთგვაროვანი სტრუქტურის და შეიძლება გაზაფხულზეც გაგიმასპინძლდეთ მისით. ნარგიზას გოზინაყი ხომ მთელი წლის განმავლობაში არ ფუჭდება.
მისი დამზადების მთავარი სირთულე თაფლის "მოწევაა". ეს თბილი თაფლის განუწყვეტლივ და დიდი ხნის განმავლობაში ზელვას გულისხმობს.
დაგჭირდებათ:
1კგ ნიგოზი
ნახევარი კგ თაფლი
ერთი ჭიქა შაქარი