კამა დიასახლისების საყვარელი საკმაზია. მის გარეშე კერძების უმეტესობას სულ სხვა გემო აქვს. კამის სამკურნალო თვისებები უძველესი დროიდანვე ცნობილია: მასში შემავალი მინერალები აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას და წმენდს სისხლს. კამა შეიცავს მინერალურ მარილებს, კალციუმს, მაგნიუმს, ფოსფორს, რკინას, ეთერზეთებს, ვიტამინებს: ჩ, A, B, PP.
დღეისათვის ძალიან ბევრი დიასახლისი მიმართავს კამის გაყინვას მაცივარში, გამომდინარე იქიდან, რომ ამ სახით შენახული ის მთელი წელი ხელმისაწვდომია. ეს მართლაც ასეა, მაგრამ ამ მეთოდით შენახული კამა კარგავს სასარგებლო სამკურნალო თვისებებს. ჩვენ გასწავლით საუკეთესო ხერხს, რომელიც საშუალებას მოგცემთ კამა დიდხანს შეინახოთ და თანაც ისე, რომ მან საკუთარი უნიკალური თვისებები მაქსიმალურად შეინარჩუნოს... განაგრძეთ კითხვა