იაპონიაში, ყოველი წლის 1 ნოემბერს სუშის დღე აღინიშნება. თუმცა, ერთმა იაპონურმა წყვილმა გადაწყვიტა, ტრადიციული სუშისთვის ელფერი შეეცვალა და საკვები მწერებისგან დაამზადა. შიოჩი უჩიამა და მისმა მეუღლე ჩისატომ 2008 წელს წიგნი გამოუშვეს, რომელშიც მწერების მომზადების რეცეპტებია თავმოყრილი. აღსანიშნავია, რომ წყვილი ნაგანოს რეგიონიდანაა, სადაც უკვე დიდი ხანია არსებობს მწერების ჭამის ტრადიცია. მათთვის, ვინც დიეტაზეა, დავძენთ, რომ ამგვარი საკვები პროტეინების დიდ რაოდენობას შეიცავს, მაგრამ ცოტა კალორიებს.