ჯანსაღი კვება ცილების, ცხიმების, ნახშირწყლების, მიკრო და მაკრო ელემენტების ბალანსს გულისხმობს.
როგორც ნუტრიციოლოგი ნატა გაგუა განმარტავს, ჯანსაღი კვება ინდივიდუალურია და ადამიანის ჯანმრთელობასა და მისი ცხოვრების წესზეა მორგებული.
„ჩემი ერთ-ერთი საყვარელი პროდუქტი ინდაურის ხორცია. ის მდიდარია ცილებით და მასში ძალიან ცოტა რაოდენობით ნახშირწყლებია. შეიძლება ითქვას, რომ მენდელეევის სისტემის ნახევარი მიკროელემენტები ამ პროდუქტშია თავმოყრილი და ისინი დიდ ფუნქციას ასრულებენ. ინდაურის ხორცი არაჩვეულებრივია კანისთვის, კუნთებისა და გულ-სისხლძარღვთა სისტემისთვის. მიხარია, რომ ქართულ ბაზარზე გამოჩნდა ახალი პროდუქტი, რომელმაც სასიამოვნოდ გამაოცა. Henry’s Kichen არის 100% ინდაურის ხორცი ქილებში, რომელშიც პროდუქტის ყველა ღირსება დაცული და შენარჩუნებულია.
ნატა გაგუა ჯანსაღ კვებასა და ინდაურის ხორცზე უფრო დეტალურად ვიდეოში საუბრობს.
საზოგადოებაში ინდაურის ხორცის მოხმარების კულტურას ბებიაჩემი, სალომე, სამოცდახუთი წელი ემსახურა ! ბაბუაჩემ ალექსანდრესაც ! ცოტა ხანს , მეც ! ბებოს საცივი ერქვა მის ბრენდს ! მინახავს სხვა ანალოგებიც , მაგალითად ბიცოლასი, მამიდისა , დეიდის, მაგრამ ბებოსი, მაინც სულ სხვაა !
სად ნახე ჩვენც გვითხარი