მსოფლიო
პოლიტიკა
სამართალი

25

მარტი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

ოთხშაბათი, მთვარის ოცდამეშვიდე დღე დაიწყება 06:43-ზე, მთვარე თევზებში გადავა 23:28-ზე კარგი დღეა ახალი საქმეების დასაწყებად. შანსი მოგეცემათ მოაგვაროთ ძველი პრობლემები. კარგი დღეა ბიზნესისა და სავაჭრო საქმეებისთვის; უფროს თაობასთან ურთიერთობისთვის, მათგან რჩევის მიღება. ურთიერთობის, საქმეების გარჩევას არ გირჩევთ. კარგი დღეა საქმიანობის, სამუშაო ადგილის შესაცვლელად. კარგია მოგზაურობის დაწყება. მცირე ფიზიკური დატვირთვა არ გაწყენთ, კარგი დღეა საოჯახო საქმეების შესასრულებლად. მოერიდეთ დიდი რაოდენობით სითხის, განსაკუთრებით ალკოჰოლის მიღებას. გაუფრთხილდით ფეხებს.
საზოგადოება
მეცნიერება
სპორტი
მოზაიკა
კონფლიქტები
სამხედრო
Faceამბები
კულტურა/შოუბიზნესი
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
14 კულინარიული ეშმაკობა, რომელსაც ოქროს ფასი აქვს
14 კულინარიული ეშმაკობა, რომელსაც ოქროს ფასი აქვს

თუ იცო­დით, კი­დევ ერთხელ შე­გახ­სე­ნებთ, თუ არა­და, ეს რჩე­ვე­ბი ნამ­დვი­ლად გა­მო­გად­გე­ბათ!

1. თუ ბუ­ლი­ონს ქაფი დრო­უ­ლად ვერ მო­ხა­დეთ და უკან ჩაბ­რუნ­და, ჩა­ას­ხით ქვაბ­ში ჭიქა წყა­ლი. ქაფი ხე­ლახ­ლა წა­მო­ვა ზე­მოთ.

2. ქათ­მის ბუ­ლი­ონ­ში ნუ ჩა­ა­მა­ტებთ სხვა­დას­ხვა სა­ნე­ლე­ბელს, მხო­ლოდ ხახ­ვი და სტა­ფი­ლო, თო­რემ გე­მოს და­კარ­გავს.

3. ნუ და­ტო­ვებთ მზა წვნი­ა­ნებ­ში დაფ­ნის ფო­თოლს, რად­გან კერძს სიმ­წა­რეს მის­ცემს.

4. შე­საწ­ვა­ვი ხორ­ცის ნაჭ­რე­ბი უფრო რბი­ლი გა­მო­ვა, თუ 1-2 სა­ა­თით ადრე ძმ­რი­სა და ზე­თის ნა­რევ­ში ამო­ავ­ლებთ.

5. კატ­ლე­ტე­ბის და ხორ­ცის შეწ­ვი­სას, პირ­ველ წა­მებ­ში ცე­ცხლი მა­ღა­ლი უნდა იყოს, რომ კანი მო­იბ­რა­წოს, შე­იკ­რას და წვე­ნი გა­რეთ არ გა­მო­ვი­დეს. შემ­დეგ კი და­ბალ ან სა­შუ­ა­ლო ცე­ცხლზე გა­ნაგ­რძეთ მზა­დე­ბა.

6. ძვე­ლი კარ­ტო­ფი­ლი უფრო გემ­რი­ე­ლი გა­მო­ვა, თუ ხარ­შვი­სას 1 კოვზ ძმარს, 2-3 კბილ ნი­ორს და დაფ­ნას და­ა­მა­ტებთ. ან ბუ­ლი­ონ­ში მო­ხარ­შეთ.

იხი­ლეთ ვრცლად

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
უძრავი ქონება საქართველოში: ეკონომიკაზე გავლენა, ტენდენციები და პროგნოზები

14 კულინარიული ეშმაკობა, რომელსაც ოქროს ფასი აქვს

14 კულინარიული ეშმაკობა, რომელსაც ოქროს ფასი აქვს

თუ იცოდით, კიდევ ერთხელ შეგახსენებთ, თუ არადა, ეს რჩევები ნამდვილად გამოგადგებათ!

1. თუ ბულიონს ქაფი დროულად ვერ მოხადეთ და უკან ჩაბრუნდა, ჩაასხით ქვაბში ჭიქა წყალი. ქაფი ხელახლა წამოვა ზემოთ.

2. ქათმის ბულიონში ნუ ჩაამატებთ სხვადასხვა სანელებელს, მხოლოდ ხახვი და სტაფილო, თორემ გემოს დაკარგავს.

3. ნუ დატოვებთ მზა წვნიანებში დაფნის ფოთოლს, რადგან კერძს სიმწარეს მისცემს.

4. შესაწვავი ხორცის ნაჭრები უფრო რბილი გამოვა, თუ 1-2 საათით ადრე ძმრისა და ზეთის ნარევში ამოავლებთ.

5. კატლეტების და ხორცის შეწვისას, პირველ წამებში ცეცხლი მაღალი უნდა იყოს, რომ კანი მოიბრაწოს, შეიკრას და წვენი გარეთ არ გამოვიდეს. შემდეგ კი დაბალ ან საშუალო ცეცხლზე განაგრძეთ მზადება.

6. ძველი კარტოფილი უფრო გემრიელი გამოვა, თუ ხარშვისას 1 კოვზ ძმარს, 2-3 კბილ ნიორს და დაფნას დაამატებთ. ან ბულიონში მოხარშეთ.

იხილეთ ვრცლად

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს