ეს კერძი ლანჩზე მიირთვით. ის გემრიელი და ნოყიერია, ამიტომ შუადღემდე კარგად დაგანაყრებთ.
ინგრედიენტები:
მომზადების წესი:
ტაფა საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ. ქათმის მკერდს ზეთი წაუსვით, მარილი და პილპილი მოაყარეთ. შემდეგ შეწვით 8-10 წუთის განმავლობაში, სანამ დარბილდება. გააგრილეთ და შემდეგ თხლად დაჭერით.
მაიონეზი, არაჟანი, წვრილად დაჭრილი კამა, ბაზილიკა და დაჭყლეტილი ნიორი პატარა თასში აურიეთ.
ქათამი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, თესლგამოცლილი და თხლად დაჭრილი ბულგარული წიწაკაა, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ყურძნის მარცვლები და დაჭრილი ნუში მშრალ თასში მოათავსეთ.
კოვზით მოასხით მაიონეზის მასა და გაარხიეთ, რომ აირიოს.
ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი ბაზილიკა, კამა და მიირთვით.
ამ წიგნში 100 არაჩვეულებრივი, დაბალი ნახშირწყლების შემცველობის რეცეპტია თავმოყრილი. აქვეა რამდენიმე ფავორიტი კერძის მომზადების წესი, როგორებიცაა შოტლანდიური კვერცხი, ზღვის პროდუქტების სალათა, სუვლაკი და საქონლის ხორცის რაგუ, ასევე რამდენიმე უჩვეულო რეცეპტი _ პატარა ფრიტატა, ქათმის მწვადი, ხბოს სალტიმბოკა და მარწყვი შამპანურით.
ამბებიშოპზე ნებისმიერი ნივთის მიტანა უფასოა!