პოლიტიკა
მსოფლიო
კულტურა/შოუბიზნესი

26

მარტი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

ოთხშაბათი, მთვარის ოცდამეშვიდე დღე დაიწყება 06:43-ზე, მთვარე თევზებში გადავა 23:28-ზე კარგი დღეა ახალი საქმეების დასაწყებად. შანსი მოგეცემათ მოაგვაროთ ძველი პრობლემები. კარგი დღეა ბიზნესისა და სავაჭრო საქმეებისთვის; უფროს თაობასთან ურთიერთობისთვის, მათგან რჩევის მიღება. ურთიერთობის, საქმეების გარჩევას არ გირჩევთ. კარგი დღეა საქმიანობის, სამუშაო ადგილის შესაცვლელად. კარგია მოგზაურობის დაწყება. მცირე ფიზიკური დატვირთვა არ გაწყენთ, კარგი დღეა საოჯახო საქმეების შესასრულებლად. მოერიდეთ დიდი რაოდენობით სითხის, განსაკუთრებით ალკოჰოლის მიღებას. გაუფრთხილდით ფეხებს.
Faceამბები
კონფლიქტები
სამართალი
საზოგადოება
სპორტი
მეცნიერება
მოზაიკა
სამხედრო
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
„ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ საქართველოს საერთაშორისო ჯილდო მოუტანა
„ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ საქართველოს საერთაშორისო ჯილდო მოუტანა

ლუდი „ნა­ტახ­ტა­რის“ ხა­ვერ­დო­ვან­მა გე­მომ ბრი­უ­სელ­ში გე­მოს სა­ერ­თა­შო­რი­სო ინ­სტი­ტუ­ტის ჯილ­დო (Superior Taste Award - უმაღ­ლე­სი გე­მოს ჯილ­დო) და­იმ­სა­ხუ­რა.

პრო­დუქ­ტე­ბი 200-ზე მეტ­მა ჟი­უ­რის წევ­რმა შე­ა­ფა­სა სხვა­დას­ხვა ქვეყ­ნი­დან. აღ­ნიშ­ნუ­ლი კონ­კურ­სის ჟი­უ­რი მსოფ­ლი­ოს ყვე­ლა­ზე პრეს­ტი­ჟუ­ლი სო­მე­ლი­ე­თა და შეფ-მზა­რე­უ­ლე­ბის გუნ­დით არის წარ­მოდ­გე­ნი­ლი. თა­ვად ჟი­უ­რის და­კომ­პლექ­ტე­ბა­ზეც ისე­თი ავ­ტო­რი­ტე­ტუ­ლი სა­ერ­თა­შო­რი­სო ინ­სტი­ტუ­ტე­ბი ზრუ­ნა­ვენ, რო­გო­რი­ცაა, მა­გა­ლი­თად, Le guide Michelin და Gault & Millau.

პრო­დუქ­ტე­ბი ფას­დე­ბა მკაც­რი და ნე­იტ­რა­ლუ­რი მე­თო­დო­ლო­გი­ით. პრო­დუქ­ტე­ბის და­გე­მოვ­ნე­ბა ხდე­ბა ბრმად კვე­ბი­სა და სას­მე­ლის და­მო­უ­კი­დე­ბე­ლი ექ­სპერ­ტე­ბის მიერ, რომ­ლებ­მაც არ იცი­ან ბრენ­დის სა­ხე­ლი და მისი წარ­მო­მავ­ლო­ბა.

„ეფეს სა­ქარ­თვე­ლო“ გან­სა­კუთ­რე­ბით ამა­ყობს, რომ ლუდი „ნა­ტახ­ტა­რის“ ხა­ვერ­დო­ვან­მა გე­მომ უმაღ­ლე­სი გე­მოს ჯილ­დო მი­ი­ღო. ამ წარ­მა­ტე­ბის უკან „ნა­ტახ­ტა­რის“ გუნ­დის დიდი შრო­მაა. ახა­ლი, ხა­ვერ­დო­ვა­ნი გემო გან­სა­კუთ­რე­ბუ­ლი ალა­ო­სა და არო­მა­ტუ­ლი სვი­ის სა­უ­კე­თე­სო კომ­ბი­ნა­ცი­ით მი­ი­ღე­ბა. წარ­მო­ე­ბის პრო­ცეს­ში ახა­ლი ტექ­ნო­ლო­გია - გა­ხან­გრძლი­ვე­ბუ­ლი ფერ­მენ­ტა­ცია გა­მო­ი­ყე­ნე­ბა

უკვე 17 წე­ლია, ლუდი „ნა­ტახ­ტა­რი“ მე­გობ­რო­ბას გულ­შე­მატ­კივ­რობს. წელს კი გა­და­წყვი­ტა ადა­მი­ა­ნებს ერ­თმა­ნე­თის მე­ტად ნახ­ვის­კენ უბიძ­გოს, რაც ბოლო 2 წელი გვაკ­ლდა. მე­გობ­რებს ახ­სე­ნებს, რომ ერ­თმა­ნე­თის ნახ­ვა ურ­თი­ერ­თო­ბებს აღ­რმა­ვებს და დროა, და­კარ­გუ­ლი აი­ნა­ზღა­უ­რონ. „ნა­ტახ­ტრის“ ხა­ვერ­დო­ვა­ნი ლუდი კი ერ­თად ყოფ­ნის წუ­თებს უფრო სა­სი­ა­მოვ­ნოს ხდის.

შეკ­რე­ბის დროა! - ეს ბრენ­დის ახა­ლი, მე­გობ­რო­ბის კამ­პა­ნი­აა, რომ შე­გახ­სე­ნოთ, რამ­დე­ნად მარ­ტი­ვი და სა­სი­ა­მოვ­ნოა, ჭიქა „ნა­ტახ­ტარ­ზე“ მე­გობ­რებ­თან ერ­თად შეკ­რე­ბა.

R

მკითხველის კომენტარები / 6 /
თარიღის მიხედვით
მოწონების მიხედვით
გიო
18

მაგარი ექსპერტები ყოფილან.ეტყობა მაგათ კარგი ლუდი არ დაულევიათ.

 

სანი
0

The Superior Taste Award is an annual non-competitive prize open to any consumer food or drink product, subject to payment of an entry fee of Euro 750-1650

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
სალომე ზურაბიშვილი საზოგადოებას 31 მარტს დაანონსებულ აქციაზე მისვლისკენ მოუწოდებს - რა პასუხი აქვს "ქართულ ოცნებას"
ავტორი:

„ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ საქართველოს საერთაშორისო ჯილდო მოუტანა

„ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ საქართველოს საერთაშორისო ჯილდო მოუტანა

ლუდი „ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ ბრიუსელში გემოს საერთაშორისო ინსტიტუტის ჯილდო (Superior Taste Award - უმაღლესი გემოს ჯილდო) დაიმსახურა.

პროდუქტები 200-ზე მეტმა ჟიურის წევრმა შეაფასა სხვადასხვა ქვეყნიდან. აღნიშნული კონკურსის ჟიური მსოფლიოს ყველაზე პრესტიჟული სომელიეთა და შეფ-მზარეულების გუნდით არის წარმოდგენილი. თავად ჟიურის დაკომპლექტებაზეც ისეთი ავტორიტეტული საერთაშორისო ინსტიტუტები ზრუნავენ, როგორიცაა, მაგალითად, Le guide Michelin და Gault & Millau.

პროდუქტები ფასდება მკაცრი და ნეიტრალური მეთოდოლოგიით. პროდუქტების დაგემოვნება ხდება ბრმად კვებისა და სასმელის დამოუკიდებელი ექსპერტების მიერ, რომლებმაც არ იციან ბრენდის სახელი და მისი წარმომავლობა.

„ეფეს საქართველო“ განსაკუთრებით ამაყობს, რომ ლუდი „ნატახტარის“ ხავერდოვანმა გემომ უმაღლესი გემოს ჯილდო მიიღო. ამ წარმატების უკან „ნატახტარის“ გუნდის დიდი შრომაა. ახალი, ხავერდოვანი გემო განსაკუთრებული ალაოსა და არომატული სვიის საუკეთესო კომბინაციით მიიღება. წარმოების პროცესში ახალი ტექნოლოგია - გახანგრძლივებული ფერმენტაცია გამოიყენება

უკვე 17 წელია, ლუდი „ნატახტარი“ მეგობრობას გულშემატკივრობს. წელს კი გადაწყვიტა ადამიანებს ერთმანეთის მეტად ნახვისკენ უბიძგოს, რაც ბოლო 2 წელი გვაკლდა. მეგობრებს ახსენებს, რომ ერთმანეთის ნახვა ურთიერთობებს აღრმავებს და დროა, დაკარგული აინაზღაურონ. „ნატახტრის“ ხავერდოვანი ლუდი კი ერთად ყოფნის წუთებს უფრო სასიამოვნოს ხდის.

შეკრების დროა! - ეს ბრენდის ახალი, მეგობრობის კამპანიაა, რომ შეგახსენოთ, რამდენად მარტივი და სასიამოვნოა, ჭიქა „ნატახტარზე“ მეგობრებთან ერთად შეკრება.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_bvY2VaFUeo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

R