საზოგადოება
პოლიტიკა
კონფლიქტები
კულტურა/შოუბიზნესი
მსოფლიო
სამართალი
Faceამბები
მეცნიერება
სამხედრო
მოზაიკა
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
სასტუმრო Mercure Tbilisi Old Town-ში ASADO Steakhouse გაიხსნა
სასტუმრო Mercure Tbilisi Old Town-ში ASADO Steakhouse გაიხსნა

გორ­გას­ლის N9-ში მდე­ბა­რე სას­ტუმ­რო Mercure Tbilisi Old Town-ში გა­იხ­სნა ASADO Steakhouse, რო­მე­ლიც სტუმ­რებს სტე­ი­კე­ბი­სა და ბურ­გე­რე­ბის ფარ­თო არ­ჩე­ვანს და აგ­რეთ­ვე მყუდ­რო და სა­სი­ა­მოვ­ნო დრო­ის გა­ტა­რე­ბას სთა­ვა­ზობს. ASADO - გრილ­ზე შემ­წვა­რი ხორ­ცი, არ­გენ­ტი­ნის პამ­პას ვრცელ ვა­კე­ებ­ზე მო­ბი­ნად­რე გა­უ­ჩო­ე­ბი­სა და აბო­რი­გე­ნე­ბის ტრა­დი­ცი­უ­ლი კერ­ძია.ძა­ლი­ან სა­ინ­ტე­რე­სოა მისი მომ­ზა­დე­ბის ტრა­დი­ცია, რო­მე­ლიც იწყე­ბა ცე­ცხლის დან­თე­ბით, ხორ­ცის შერ­ჩე­ვა-და­ნა­წი­ლე­ბით და რაც ყვე­ლა­ზე მნიშ­ვნე­ლო­ვა­ნია შეწ­ვის ხან­გრძლი­ვი პრო­ცე­სით, აგ­რეთ­ვე ტრა­დი­ცი­უ­ლია ამ კერ­ძის­თვის, მე­გობ­რე­ბი­სა და ოჯა­ხის შეკ­რე­ბა. ჩვე­ნი Steakhouse-ის მი­ზა­ნია შე­ვი­ნარ­ჩუ­ნოთ ეს ტრა­დი­ცია და თქვე­ნი სტუმ­რო­ბა გან­სა­კუთ­რე­ბუ­ლი გავ­ხა­დოთ! მე­ნიუ შედ­გე­ნი­ლია იტა­ლი­ე­ლი ბრენდ-შეფ ენცო ნე­რის მიერ.სტე­იკ­ჰა­უ­სის შიდა სივ­რცე და გარე ტე­რა­სა გი­მას­პინ­ძლებთ ყო­ველ­დღე 12:00-დან 23:00 სთ-მდე.

“ ბოლო 19 წე­ლია წამ­ყვა­ნი პო­ზი­ცი­ე­ბი მი­ჭი­რავს კუ­ლი­ნა­რი­ის სფე­რო­ში, შეფ-მზა­რე­უ­ლი­დან კერ­ძე­ბის დი­ზა­ი­ნის შექ­მნამ­დე. ძა­ლი­ან მიყ­ვარს საჭ­მლის კე­თე­ბა, მირ­თმე­ვა, ექ­სპე­რი­მენ­ტე­ბის ჩა­ტა­რე­ბა და ყო­ვე­ლი­ვე ამის გა­ზი­ა­რე­ბა ჩემს სტუმ­რებ­თან, ალ­ბათ ზუს­ტად ეს ჩემი სიყ­ვა­რუ­ლი საქ­მის მი­მართ მეხ­მა­რე­ბა ვიყო ერთ-ერთი სა­უ­კე­თე­სო ჩემს სფე­რო­ში.“ აღ­ნიშ­ნა ენცო ნე­რიმ

R

ავტორი:

სასტუმრო Mercure Tbilisi Old Town-ში ASADO Steakhouse გაიხსნა

სასტუმრო Mercure Tbilisi Old Town-ში ASADO Steakhouse გაიხსნა

გორგასლის N9-ში მდებარე სასტუმრო Mercure Tbilisi Old Town-ში გაიხსნა ASADO Steakhouse, რომელიც სტუმრებს სტეიკებისა და ბურგერების ფართო არჩევანს და აგრეთვე მყუდრო და სასიამოვნო დროის გატარებას სთავაზობს. ASADO - გრილზე შემწვარი ხორცი, არგენტინის პამპას ვრცელ ვაკეებზე მობინადრე გაუჩოებისა და აბორიგენების ტრადიციული კერძია.ძალიან საინტერესოა მისი მომზადების ტრადიცია, რომელიც იწყება ცეცხლის დანთებით, ხორცის შერჩევა-დანაწილებით და რაც ყველაზე მნიშვნელოვანია შეწვის ხანგრძლივი პროცესით, აგრეთვე ტრადიციულია ამ კერძისთვის, მეგობრებისა და ოჯახის შეკრება. ჩვენი Steakhouse-ის მიზანია შევინარჩუნოთ ეს ტრადიცია და თქვენი სტუმრობა განსაკუთრებული გავხადოთ! მენიუ შედგენილია იტალიელი ბრენდ-შეფ ენცო ნერის მიერ.სტეიკჰაუსის შიდა სივრცე და გარე ტერასა გიმასპინძლებთ ყოველდღე 12:00-დან 23:00 სთ-მდე.

“ ბოლო 19 წელია წამყვანი პოზიციები მიჭირავს კულინარიის სფეროში, შეფ-მზარეულიდან კერძების დიზაინის შექმნამდე. ძალიან მიყვარს საჭმლის კეთება, მირთმევა, ექსპერიმენტების ჩატარება და ყოველივე ამის გაზიარება ჩემს სტუმრებთან, ალბათ ზუსტად ეს ჩემი სიყვარული საქმის მიმართ მეხმარება ვიყო ერთ-ერთი საუკეთესო ჩემს სფეროში.“ აღნიშნა ენცო ნერიმ

R

აქ.ახლა - თიბისი კონცეპტის სივრცე მარჯანიშვილის 7-ში

ზეგანაკვეთური შრომა და არასრული სამუშაო განაკვეთი - იურისტი ანა გორდეზიანი შრომის კოდექსში შეტანილ ცვლილებებზე

კვების ტექნოლოგიების ფაკულტეტის საუკეთესო სტუდენტები „ნიკორასგან“ სტიპენდიას კვლავ მიიღებენ