„მასტერშეფის“ მეორე სეზონის გამარჯვებული ნუცა სურგულაძე სოციალურ ქსელში თავისი პასკის რეცეპტს აზიარებს.
ინგრედიენტები
მომზადების წესები
რძის ნახევარი გაათბეთ. გახსენით მასში საფუარი და გამაფხვიერებელი. გადააფარეთ სამზარეულოს ცელოფანი და დააყოვნეთ 10 წუთით თბილ ადგილას.
კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. თითოეულში გადაანაწილეთ შაქარი და კარგად ამოიყვანეთ.
ამოყვანილ კვერცხის გულს შეურიეთ ბეზე.
ჯამში გაადნეთ კარაქი 200 გ რძესთან ერთად.
დიდ ჯამში გაცერით ფქვილი. ჯერ შეურიეთ ამოყვანილი საფუარი და ნაზად ამოურიეთ. ნახეთ სრულად
პასექი, პას-ქ-ა...
ჯერ ერთი ამდენი საფუარი რათ უნდა სამ კვერცხიან მასას მერე, 100 გრამი ზეთი საერთოდ არ ჭირდება,250 გ კარაქიიი და შაქარი ამდენი? ვინ შეჭამს არ ვიცი)დ პ.ს. სად ცხვება ამდენი კრეატიული სისულელე?!