მარცვლეულის ფაფა საუზმეზე საუკეთესო საკვებია. ბევრნაირად შეგიძლიათ მოამზადოთ: ხილით, ბოსტნეულით, რძით ან ურძეოდ... მაგრამ მაინც რომელია მათ შორის ყველაზე სასარგებლო?
1-ლი ადგილი - წიწიბურას ფაფა. ყველაზე სასარგებლო და ვიტამინებით სავსეა. 120 კკალ 100 გრამზე.
მე-2 ადგილი: შვრიის ფაფა. საუკეთესო მეგობარი ჩვენი კუჭ-ნაწლავისთვის. 160 კკალ 100 გ.
მე-3 ადგილი: ფეტვის ფაფა. მას სილამაზის ფაფასაც უწოდებენ. 88 კკალ 100 გ.