რესტორანში, კაფეში, პაბში ან მსგავს დაწესებულებაში სტუმრობისას, სუფრაზე არსებული პროდუქტების ნაწილს, უმეტეს შემთხვევაში, ვტოვებთ. ალბათ, დაინტერესებულხართ, რა ბედი ეწევა მზა კერძებს, რომლებიც ხელუხლებელი დავტოვეთ. ამის გასარკვევად Allnews.ge სასტუმროებისა და რესტორნების ასოციაციის ხელმძღვანელს, რამდენიმე რესტორანს, ბარს, კაფესა და კლუბს დაუკავშირდა.
მათი წარმომადგენლების განმარტებით, სტუმრების წასვლის შემდეგ დარჩენილი, მზა კერძების გადაყრა ან პერსონალის მიერ დაგემოვნება ხდება, ზოგ შემთხვევაში კი პროდუქტები თავად სტუმრებს მიაქვთ. წაიკითხეთ გაგრძელება