ასტროლოგია და გასტრონომია მჭიდრო კავშირშია ერთმანეთთან და თქვენ წარმოიდგინეთ, არსებობს კონკრეტულ სასმელთან ამა თუ იმ ზოდიაქოს ნიშნის მსგავსებაც, რა თქმა უნდა, ამ ინფორმაციაში ხუმრობის დოზაც ურევია:
ვერძი – პუნში. ცეცხლმოკიდებული სასმელია, თუმცა გარეგნული ეფექტი ნუ შეგაშინებთ – შიგთავსი და გემოვნური თვისებები, ერთობ მომხიბვლელი აქვს.
კურო – ლუდი ხასიათიც ლუდივით უბრალო და ტრადიციული. არ აღიარებს სნობისტურ გამოხდომებს.
ტყუპი – შერიდანი. ხასიათის ორი მხარე, სხვადასხვა "გემო" და "არომატი", თუკი ამ ორი პოლარობის სინთეზს ახერხებს, მისგან იდეალური რამ გამოდის.
კირჩხიბი – მარტინი ბიანკო. ერთი შეხედვით რბილი, სასიამოვნო დასალევი (საკონტაქტო) მოჩანს. მაგრამ მისი არადოზირებული მიღება იწვევს თავის ტკივილს.
ლომი – შამპანურია, ოღონდ მისი ყველაზე უძვირფასესი სახეობის წარმომადგენელი. ადამიანი-დღესასწაული.
ქალწული – საკე. ბრინჯის არაყი, რომელიც ასევე სამკურნალო თვისებებით გამოირჩევა. მზადდება საკმაოდ რთული ტექნოლოგიით.
სასწორი – მოჰიტო. საკმარისი გრადუსი აქვს, მაგრამ დოზირებულად მიღების შემთხვევაში ნერვებსაც ამშვიდებს.
მორიელი – ჯეკ დენიელსი, ემოციების დასაოკებლად ან პირიქით, ექსტრიმის მოყვარულთათვის.
მშვილდოსანი – არაყია. ყველასთვის ხელმისაწვდომი, მისაღები და მეგობრული.
თხის რქა – კონიაკი. დაძველება მასზე საუკეთესოდ მოქმედებს. რაც უფრო ემატება ასაკი მით უფრო მომხიბვლელი და სასურველი ხდება.
მერწყული – კოსმოპოლიტენი. ზომიერად აქვს გრადუსი, გააჩნია სასიამოვნო გემო და მათრობელა თვისებები.
თევზები – გლინტვეინი. მასთან ურთიერთობა ცივ ზამთარში, სითბოსა და სიმყუდროვის ასოციაციას გიქმნით. მხოლოდ თევზებს შეუძლიათ ყველასთვის გაიმეტონ გულის სითბო.