სპორტი
Faceამბები
მსოფლიო

22

მარტი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

შაბათი, მთვარის ოცდამესამე დღე დაიწყება 04:51-ზე, მთვარე მშვილდოსანშია კარგი დღეა ძველი საქმეების დასასრულებლად. ახლებს ნუ წამოიწყებთ. ნუ განახორციელებთ სერიოზულ ფინანსურ ოპერაციებს. სწავლისთვის ნეიტრალური დღეა, მაგრამ გამოცდა სხვა დროისთვის გადადეთ. უმჯობესია ეს დღე განმარტოებით, ბუნებაში გაატაროთ. მაქსიმალურად შეამცირეთ კონტაქტები, გულითადი საუბრები. მოერიდეთ ხელმძღვანელობასთან კონფლიქტს. სამსახურის, საქმიანობის შეცვლას. გათავისუფლდით უსარგებლო ნივთებისგან. არასასურველი დღეა ქორწინებისა და ნიშნობისთვის. მოერიდეთ ხორციან კერძებს. გაუფრთხილდით ღვიძლს. მოერიდეთ ღვიძლისა და ნაღვლის ბუშტის ოპერაციას.
პოლიტიკა
საზოგადოება
მოზაიკა
სამხედრო
კულტურა/შოუბიზნესი
კონფლიქტები
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
ცხობის საიდუმლოებები
ცხობის საიდუმლოებები

რა უნდა იცო­დეთ იმის­თვის, რომ თქვე­ნი გა­მომ­ცხვა­რი ცო­მე­უ­ლი - პური, ფუნ­თუ­შე­ბი, კექ­სე­ბი, ტორ­ტე­ბი ყო­ველ­თვის გემ­რი­ე­ლი და ფუმ­ფუ­ლა იყოს? რამ­დე­ნი­მე მარ­ტივ სა­ი­დუმ­ლოს გა­გიმ­ხელთ!

ყვე­ლა­ზე დიდი ყუ­რა­დღე­ბა ფქვილს უნდა მი­აქ­ცი­ოთ. მისი ხა­რის­ხი ფას­დე­ბა წე­ბოვ­ნე­ბის უნა­რით. სა­ფუვ­რი­ა­ნი, მო­ხარ­შუ­ლი ან ფე­ნო­ვა­ნი ცო­მის­თვის სა­ჭი­როა მა­ღა­ლი წე­ბოვ­ნე­ბის ფქვი­ლი, ხოლო ფხვი­ე­რი ან ბის­კვი­ტის ცო­მის­თვის და­ბა­ლი. იმის­თვის რომ ცომს წე­ბოვ­ნე­ბა შე­უმ­ცი­რონ, ხორ­ბლის ფქვილს სა­ხა­მებ­ლი­თაც აზა­ვე­ბენ. აუ­ცი­ლე­ბე­ლია ფქვი­ლის გაც­რა: ამ დროს ის ჟანგბა­დით მდიდ­რდე­ბა, ამას­თა­ნა­ვე ქრე­ბა კოშ­ტე­ბიც. გა­მომ­ცხვა­რი პრო­დუქ­ტი კი ფუმ­ფუ­ლა და რბი­ლი გა­მო­დის.

მნიშ­ვნე­ლო­ვა­ნია რითი და რო­გორ ავა­ფუ­ებთ ცომს. ამის­თვის გა­მო­ი­ყე­ნე­ბა სა­ფუ­ა­რი, სოდა და გა­მა­ფხვი­ე­რე­ბე­ლი. არ­სე­ბობს ორი სა­ხის სა­ფუ­ა­რი: დაწ­ნე­ხი­ლი ანუ ნედ­ლი და მშრა­ლი აქ­ტი­უ­რი, სწრა­ფად­მოქ­მე­დი. სა­ფუ­ა­რი გა­მო­ი­ყე­ნე­ბა პუ­რის, ღვე­ზე­ლე­ბის, ფუნ­თუ­შე­ბის ცხო­ბი­სას.

სოდა და გა­მა­ფხვი­ე­რე­ბე­ლი გა­მო­ი­ყე­ნე­ბა ტორ­ტე­ბის, ნამ­ცხვრე­ბის, ბის­კვი­ტე­ბის ცხო­ბი­სას. იმი­სათ­ვის, რომ სო­დამ უკეთ იმოქ­მე­დოს, სა­ჭი­როა ის ფქვილს შე­ვუ­რი­ოთ, ხოლო მისი გამ­ხსნე­ლი მჟა­ვა (ძმა­რი, ლი­მო­ნის წვე­ნი) ცომ­ში და­სა­მა­ტე­ბელ სი­თხეს (არა­ჟანს, კე­ფირს, კვერ­ცხს). რე­აქ­ცია მა­შინ­ვე იწყე­ბა და შე­სა­ბა­მი­სად, ცომი და­უ­ყოვ­ნებ­ლივ უნდა შევ­დგათ გა­მო­სა­ცხო­ბად.

იხი­ლეთ ვრცლად

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
შსს ფარულ ჩანაწერებს აქვეყნებს - დაკავებულია 3 პირი: კადრებში ჩანს, როგორ ყიდიან ნარკოტიკს

ცხობის საიდუმლოებები

ცხობის საიდუმლოებები

რა უნდა იცოდეთ იმისთვის, რომ თქვენი გამომცხვარი ცომეული - პური, ფუნთუშები, კექსები, ტორტები ყოველთვის გემრიელი და ფუმფულა იყოს? რამდენიმე მარტივ საიდუმლოს გაგიმხელთ!

ყველაზე დიდი ყურადღება ფქვილს უნდა მიაქციოთ. მისი ხარისხი ფასდება წებოვნების უნარით. საფუვრიანი, მოხარშული ან ფენოვანი ცომისთვის საჭიროა მაღალი წებოვნების ფქვილი, ხოლო ფხვიერი ან ბისკვიტის ცომისთვის დაბალი. იმისთვის რომ ცომს წებოვნება შეუმცირონ, ხორბლის ფქვილს სახამებლითაც აზავებენ. აუცილებელია ფქვილის გაცრა: ამ დროს ის ჟანგბადით მდიდრდება, ამასთანავე ქრება კოშტებიც. გამომცხვარი პროდუქტი კი ფუმფულა და რბილი გამოდის.

მნიშვნელოვანია რითი და როგორ ავაფუებთ ცომს. ამისთვის გამოიყენება საფუარი, სოდა და გამაფხვიერებელი. არსებობს ორი სახის საფუარი: დაწნეხილი ანუ ნედლი და მშრალი აქტიური, სწრაფადმოქმედი. საფუარი გამოიყენება პურის, ღვეზელების, ფუნთუშების ცხობისას.

სოდა და გამაფხვიერებელი გამოიყენება ტორტების, ნამცხვრების, ბისკვიტების ცხობისას. იმისათვის, რომ სოდამ უკეთ იმოქმედოს, საჭიროა ის ფქვილს შევურიოთ, ხოლო მისი გამხსნელი მჟავა (ძმარი, ლიმონის წვენი) ცომში დასამატებელ სითხეს (არაჟანს, კეფირს, კვერცხს). რეაქცია მაშინვე იწყება და შესაბამისად, ცომი დაუყოვნებლივ უნდა შევდგათ გამოსაცხობად.

იხილეთ ვრცლად

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს