კოპენჰაგენის უნივერსიტეტის სპეციალისტები "მომავლის ლუდის" შექმნაზე მუშაობენ, რომელიც როგორც გემოთი, ისე ქიმიური შემადგენლობით იდეალური იქნება. ექსპერიმენტის მიზანი სასარგებლო პროდუქტის შექმნაა.
უნივერსიტეტის სტუდენტებმა და მასწავლებლებმა საკუთარი ლუდსახარში გახსნეს, რომელიც თანამედროვე ტექნოლოგიებით აღჭურვეს. დანიელი სპეციალისტები ირწმუნებიან, რომ სასმელის შექმნა თანამედროვე მოწყობილობების წყალობით შესაძლებელია.
მომზადებულია Likar.info-ის მიხედვით.