პარტნიორები:
    ავტორი:

    როგორ მზადდება ნამდვილი რაჭული ლობიანი?

    როგორ მზადდება ნამდვილი რაჭული ლობიანი?

    ინგრედიენტები:

    • წითელი ლობიო - 400 - 500 გგ
    • შაქარი - 1 ჩ.კ
    • ზეთი - 2-3 ს.კ
    • მარილი
    • ფქვილი - 1 კგ
    • მშრალი საფუარი - 2 ს.კ
    • კვერცხი - 1
    • წყალი - 2 ჭ
    • ლორი - 250 გ
    • მარილი და წიწაკა

    მომზადების წესი:

    ლობიო მოვხარშოთ ლორთან ერთად, შემდეგ გადავწუროთ, ლობიოს სურვილისამებრ გავაცალოთ კანი (შეგვიძლია გამოვიყენოთ კანიანადაც), დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ლორი და შევაზაოთ მარილითა და პილპილით. მომზადებული გულსართი კარგად ჩავზილოთ. 2 ჭიქა ფქვილში ავურიოთ საფუარი, 1 ჩ.კ. შაქარი და დავასხათ თბილი წყალი. მასას დავამატოთ გათქვეფილი კვერცხი, ფქვილი და ზეთი. მოვზილოთ ნაზი ცომი და დავდგათ ასაფუებლად. ცომი დავყოთ 5 ნაწილად, გადავანაწილოთ გულსართი და გამოვაცხოთ ხაჭაპურივით. გამომცხვარ ლობიანებს ზემოდან წავუსვათ ლორის პატარა ქინიანი ნაჭერი. ნახეთ სრულად

    2019/2020 ექსკლუზიური არტ-კოლექცია ყველაზე მოდურ tuc tuc-ში

    "2020-მა რომ სიმდიდრე მოგიტანოთ, დეკემბერში 8 კაკალი შეღებეთ“ - რომელ წლებში დაბადებულები გამდიდრდებიან ვირთხის წელში

    "არალოგიკური მეჩვენება ჟიურის შეფასებები" -  რას ამბობს  ნათია სუხაშვილი "მასტერშეფის" დატოვების შემდეგ