Faceამბები
საზოგადოება

26

მაისი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

ორშაბათი, მთვარის ოცდამეცხრე დღე დაიწყება 03:56-ზე, მთვარე 21:22-დან ტყუპში იქნება – საკმაოდ რთული დღეა. არ დაიწყოთ ახალი საქმეები. მოერიდეთ ფინანსურ ოპერაციებს, ყოველგვარ ვაჭრობასა და სასამართლო საქმეს. სხვა დღისთვის გადადეთ უფროსთან შეხვედრა და საქმეებზე საუბარს. არ გირჩევთ მგზავრობას, საქმეების გარჩევას. მეტად დაისვენეთ. კარგია მსუბუქი ვარჯიში. ამ დღეს ქორწინება დაუშვებელია. განქორწინების მიზეზი ერთ-ერთი მეუღლის ღალატი ან ტყუილი გახდება. სასურველია ამ დღეს დაიცვათ მარხვა. ნებადართულია რძის პროდუქტები. ხორცი არა. ძილის წინ მიიღეთ გამწმენდი შხაპი. ნაკლები დრო გაატარეთ უჰაერო ოთახში, მოერიდეთ ე.წ. მოწევის ადგილებს. გაანიავეთ ოთახი. შეამცირეთ დატვირთვა ხელებსა და მხრებზე.
პოლიტიკა
მსოფლიო
სამხედრო
სპორტი
კულტურა/შოუბიზნესი
მოზაიკა
მეცნიერება
წიგნები
კონფლიქტები
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
„ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერმა საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა
„ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერმა საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა

„ვენ­დის“ ქარ­თუ­ლი რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯერ­მა ქეთი ჩო­გო­ვა­ძემ სა­ერ­თა­შო­რი­სო აღი­ა­რე­ბა მო­ი­პო­ვა და „ვენ­დის“ მსოფ­ლიო ქსე­ლის 200 გა­მორ­ჩე­ულ მე­ნე­ჯერ­თა შო­რის აღ­მოჩ­ნდა, ვისი ყო­ველ­ღი­უ­რი საზ­რუ­ნა­ვიც მომ­ხმა­რებ­ლის­თვის ყვე­ლა­ზე კომ­ფორ­ტუ­ლი გა­რე­მოს შექ­მნა და უმაღ­ლე­სი ხა­რის­ხის, უგემ­რი­ე­ლე­სი მე­ნი­უს მომ­სა­ხუ­რე­ბის ყვე­ლა­ზე თა­ნა­მედ­რო­ვე სტან­დარ­ტე­ბით შე­თა­ვა­ზე­ბაა. ქეთი ჩო­გო­ვა­ძე „ვენ­დის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო ქსე­ლის იმ მე­ნე­ჯე­რებ­თან ერ­თად და­ა­ჯილ­დო­ვეს, რო­მელ­თაც დიდი წვლი­ლი მი­უ­ძღვით „ვენ­დის“ რეს­ტორ­ნე­ბის მარ­თვის სტან­დარ­ტე­ბის დახ­ვეწ­ვა­სა და თა­ნამ­შრომ­ლე­ბის მო­ტი­ვი­რე­ბა­სა და გან­ვი­თა­რე­ბა­ზე ზრუნ­ვის მე­თო­დე­ბის სრულ­ყო­ფა­ში.

„ვენ­დის“ რეს­ტორ­ნე­ბის წამ­ყვა­ნი მე­ნე­ჯე­რე­ბის და­ჯილდვე­ბა ამე­რი­კის შტატ ოჰა­ი­ო­ში, ქა­ლაქ დუბ­ლინ­ში გა­ი­მარ­თულ კონ­ფე­რენ­ცი­ა­ზე მოხ­და. „ვენ­დის“ გლო­ბა­ლუ­რი ქსე­ლის 6700-ზე მეტი რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯე­რი­დან მხო­ლოდ 200 შე­ირ­ჩა სა­ერ­თა­შო­რი­სო კო­მი­ტე­ტის მიერ, რო­მელ­თაც წამ­ყვა­ნი მე­ნე­ჯე­რე­ბი მომ­ხმა­რებ­ლის კმა­ყო­ფი­ლე­ბის კვლე­ვი­სა და რეს­ტო­რან­ში მათი ნა­კა­დის ზრდის ტენ­დენ­ცი­ის სა­ფუძ­ველ­ზე გა­მო­ავ­ლი­ნეს. და­ჯი­დო­ვე­ბუ­ლი მე­ნე­ჯე­რე­ბი­დან 175 ა.შ,შ-დან, 15 კა­ნა­დი­დან და 10 სხვა ქვეყ­ნი­დან აღ­მოჩ­ნდა.

„ვენ­დის“ სა­ერ­თა­შო­რი­სო კონ­ფე­რენ­ცი­ა­ზე გა­მოვ­ლე­ნი­ლი წამ­ყვა­ნი მე­ნე­ჯე­რე­ბი „ვენ­დის“ რეს­ტორ­ნე­ბის მმარ­თვე­ლი გუნ­დის მხო­ლოდ 3%-ს წარ­მო­ად­გენს. ქეთი ჩო­გო­ვა­ძე „ვენ­დის“ თბი­ლი­სი მო­ლის რეს­ტო­რანს მარ­თავს.

„გა­წე­უ­ლი შრო­მის სა­ერ­თა­შო­რი­სო დო­ნე­ზე აღი­ა­რე­ბა, მო­ტი­ვა­ცი­ას გვაძ­ლევს, რომ მეტი ძა­ლის­ხმე­ვა გა­ვი­ღოთ და კი­დევ უფრო დავ­ხვე­წოთ მომ­ხმა­რებ­ლის მომ­სა­ხუ­რე­ბა, რაც სა­ბო­ლოო ჯამ­ში მათი კმა­ყო­ფი­ლე­ბი­სა და ნა­კა­დის ზრდა­ზე აი­სა­ხე­ბა. მე­ა­მა­ყე­ბა, რომ სა­შუ­ა­ლე­ბა მო­მე­ცე­მა წარ­მოვ­ჩე­ნი­ლი­ყა­ვი „ვენ­დის“ მსოფ­ლი­ოს ტოპ მე­მე­ჯე­რებ­თან ერ­თად და ამეღ­ნიშ­ნა სა­ქარ­თვე­ლოს „ვენ­დის“ რეს­ტორ­ნის წარ­მა­ტე­ბა“, აცხა­დებს ქეთი ჩო­გო­ვა­ძე,

“ვენ­დის“ ქარ­თუ­ლი რეს­ტორ­ნის მე­ნე­ჯე­რის სა­ერ­თა­შო­რი­სო აღი­ა­რე­ბა სა­ა­მა­ყოა „ვი­სოლ ჯგუ­ფი­სათ­ვის”, რო­მელ­მაც ამე­რი­კუ­ლი რეს­ტორ­ნე­ბის ქსე­ლის გან­ვი­თა­რე­ბა სა­ქარ­თვე­ლო­ში 2013 წელს და­ი­წყო და დღეს­დღე­ო­ბით „ვენ­დი“ სა­ქარ­თვე­ლო­ში 10 რეს­ტორ­ნი­თაა წარ­მოდ­გე­ნი­ლი „მეტი ქარ­თუ­ლი პრო­დუქ­ტის“ ინი­ცი­ა­ტი­ვის ფარ­გლებ­ში კი უკვე 2 წე­ლია ამე­რი­კუ­ლი რეს­ტორ­ნე­ბის ქსელ­მა „ვენ­დიმ“ პრო­დუქ­ცი­ის იმ­პორ­ტი ქარ­თუ­ლი პრო­დუქ­ტე­ბით ჩა­ა­ნაც­ვლა და მომ­ხმა­რე­ბელს სა­ქარ­თვე­ლო­ში დამ­ზა­დე­ბულ ყო­ველ­დღი­უ­რად ახალ, მა­ღა­ლი ხა­რის­ხის სა­ქონ­ლი­სა და ფრინ­ვე­ლის ხორცს, ბურ­გე­რის პურ­სა და სხვა სთა­ვა­ზობს.

R

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
ჩრდილოეთ კორეის ახალმა სამხედრო ხომალდმა კატასტროფა განიცადა
ავტორი:

„ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერმა საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა

„ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერმა საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა

„ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერმა ქეთი ჩოგოვაძემ საერთაშორისო აღიარება მოიპოვა და „ვენდის“ მსოფლიო ქსელის 200 გამორჩეულ მენეჯერთა შორის აღმოჩნდა, ვისი ყოველღიური საზრუნავიც მომხმარებლისთვის ყველაზე კომფორტული გარემოს შექმნა და უმაღლესი ხარისხის, უგემრიელესი მენიუს მომსახურების ყველაზე თანამედროვე სტანდარტებით შეთავაზებაა. ქეთი ჩოგოვაძე „ვენდის“ საერთაშორისო ქსელის იმ მენეჯერებთან ერთად დააჯილდოვეს, რომელთაც დიდი წვლილი მიუძღვით „ვენდის“ რესტორნების მართვის სტანდარტების დახვეწვასა და თანამშრომლების მოტივირებასა და განვითარებაზე ზრუნვის მეთოდების სრულყოფაში.

„ვენდის“ რესტორნების წამყვანი მენეჯერების დაჯილდვება ამერიკის შტატ ოჰაიოში, ქალაქ დუბლინში გაიმართულ კონფერენციაზე მოხდა. „ვენდის“ გლობალური ქსელის 6700-ზე მეტი რესტორნის მენეჯერიდან მხოლოდ 200 შეირჩა საერთაშორისო კომიტეტის მიერ, რომელთაც წამყვანი მენეჯერები მომხმარებლის კმაყოფილების კვლევისა და რესტორანში მათი ნაკადის ზრდის ტენდენციის საფუძველზე გამოავლინეს. დაჯიდოვებული მენეჯერებიდან 175 ა.შ,შ-დან, 15 კანადიდან და 10 სხვა ქვეყნიდან აღმოჩნდა.

„ვენდის“ საერთაშორისო კონფერენციაზე გამოვლენილი წამყვანი მენეჯერები „ვენდის“ რესტორნების მმართველი გუნდის მხოლოდ 3%-ს წარმოადგენს. ქეთი ჩოგოვაძე „ვენდის“ თბილისი მოლის რესტორანს მართავს.

„გაწეული შრომის საერთაშორისო დონეზე აღიარება, მოტივაციას გვაძლევს, რომ მეტი ძალისხმევა გავიღოთ და კიდევ უფრო დავხვეწოთ მომხმარებლის მომსახურება, რაც საბოლოო ჯამში მათი კმაყოფილებისა და ნაკადის ზრდაზე აისახება. მეამაყება, რომ საშუალება მომეცემა წარმოვჩენილიყავი „ვენდის“ მსოფლიოს ტოპ მემეჯერებთან ერთად და ამეღნიშნა საქართველოს „ვენდის“ რესტორნის წარმატება“, აცხადებს ქეთი ჩოგოვაძე,

“ვენდის“ ქართული რესტორნის მენეჯერის საერთაშორისო აღიარება საამაყოა „ვისოლ ჯგუფისათვის”, რომელმაც ამერიკული რესტორნების ქსელის განვითარება საქართველოში 2013 წელს დაიწყო და დღესდღეობით „ვენდი“ საქართველოში 10 რესტორნითაა წარმოდგენილი „მეტი ქართული პროდუქტის“ ინიციატივის ფარგლებში კი უკვე 2 წელია ამერიკული რესტორნების ქსელმა „ვენდიმ“ პროდუქციის იმპორტი ქართული პროდუქტებით ჩაანაცვლა და მომხმარებელს საქართველოში დამზადებულ ყოველდღიურად ახალ, მაღალი ხარისხის საქონლისა და ფრინველის ხორცს, ბურგერის პურსა და სხვა სთავაზობს.

R

აზერბაიჯანის ტურიზმის საბჭო თბილისში ვიზიტორთა ცენტრ „Azerbaijan.Travel”-ს ხსნის

“დანკინში“ WOLT – ით შეკვეთისას Pickup სერვისი დაიწყო

როგორ მზადდება სახის მოვლის საშუალებები ლოკოკინისგან და რა განსაკუთრებულ თვისებებს შეიცავს ისინი