პოლიტიკა

27

ივნისი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

შაბათი, მთვარის მეოთხე დღე დაიწყება 07:58-ზე, მთვარე ლომშია – ნუ აჰყვებით პროვოკაციებს, მოერიდეთ კამათსა და კონფლიქტს. კარგია ახალი ინფორმაციის შეგროვება და დამუშავება. წარმოების ზრდა. დღის ენერგიამ შეიძლება გამოიწვიოს გაურკვევლობა, ადამიანებში იმატებს კომპრომისზე წასვლის უუნარობა. არ არის რეკომენდებული ახალი საქმეების დაწყება. ასევე, არ არის მიზანშეწონილი რომანტიკული პაემანი. საკვები არ უნდა იყოს ცხიმიანი. კარგია ბოსტნეული, სალათები; დამამშვიდებელი ბალახებისგან დამზადებული მცენარეული ჩაი.
მსოფლიო
მოზაიკა
სამხედრო
Faceამბები
მეცნიერება
კონფლიქტები
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
#CHEFმარკეტერის კულინარიული შეჯიბრი "დაინჰოლში"
#CHEFმარკეტერის კულინარიული შეჯიბრი "დაინჰოლში"

ჟურ­ნალ "გემ­რი­ე­ლი­ას" მიერ ორ­გა­ნი­ზე­ბუ­ლი #CHEFმარ­კე­ტე­რის კუ­ლი­ნა­რი­ულ შე­ჯიბრს ამ­ჯე­რად რეს­ტო­რან­მა „და­ი­ნჰოლ­მა“ უმას­პინ­ძლა.

ღო­ნის­ძი­ე­ბა­ში მო­ნა­წი­ლე­ო­ბას 6 კონ­კურ­სან­ტი იღებ­და. სხვა­დას­ხვა კერ­ძე­ბის მომ­ზა­დე­ბა­ში ერ­თმა­ნეთს "იბე­რია ბიზ­ნეს ჯგუ­ფის", "ჰუ­ა­ვე­ის", "მაზ­და ცენ­ტრის", "TM ჯგუ­ფის", "ნა­ტახ­ტა­რის" და "ტო­ი­ტა ცენ­ტრის" წარ­მო­მად­გენ­ლე­ბი და­უ­პი­რის­პირ­დნენ.

არაპრო­ფე­სი­ო­ნა­ლი მზა­რე­უ­ლე­ბის მიერ მომ­ზა­დე­ბუ­ლი კერ­ძე­ბი ჟურ­ნალ "გემ­რი­ე­ლი­ას" რე­დაქ­ტორ­მა, ქარ­თველ და უცხო­ელ შეფ-მზა­რე­უ­ლებ­თან ერ­თად და­ა­გე­მოვ­ნა და სა­უ­კე­თე­სოც შე­არ­ჩია. გა­მარ­ჯვე­ბა ამ­ჯე­რად "ჰუ­ა­ვე­ის" წარ­მო­მად­გე­ნელს ხვდა წი­ლად.

ელე­ნე კა­კა­ბა­ძე, "ლა დუ­ღეს" შეფი, ჟი­უ­რის წევ­რი: პირ­ველ რიგ­ში მად­ლო­ბა მოწ­ვე­ვის­თვის. მინ­და ხში­რად ჩა­ვერ­თო ასეთ პრო­ექ­ტებ­ში.

რაც უფრო ხში­რად და­საქმდე­ბი­ან ადა­მი­ა­ნე­ბი ჩვე­ნი პრო­ფე­სი­ით, უფრო მიხ­ვდე­ბი­ან ჩვე­ნი პრო­ფე­სია რა სირ­თუ­ლე­ებ­თან არის და­კავ­ში­რე­ბუ­ლი და და­ვა­ფა­სებთ ერ­თმა­ნე­თის შრო­მას.

მა­რი­ამ ჯა­ფა­რი­ძე, პრო­ექ­ტის გა­მარ­ჯვე­ბუ­ლი: ჩემი დატ­ვირ­თუ­ლი გრა­ფი­კი­დან გა­მომ­დი­ნა­რე კერ­ძე­ბის ხში­რად მომ­ზა­დე­ბის სა­შუ­ა­ლე­ბა არ მაქვს, შე­სა­ბა­მი­სად არ ვიცი რო­გო­რი მზა­რე­უ­ლი ვარ. როცა "შეფ მარ­კე­ტერ­ში" ჩარ­თვის სა­შუ­ა­ლე­ბა მო­მე­ცა, სი­ა­მოვ­ნე­ბით დავ­თან­ხმდი და გა­მარ­ჯვე­ბას მარ­თლა არ ვე­ლო­დი. სა­ლა­თი მო­ვამ­ზა­დე, რო­მელ­საც გან­სხვა­ვე­ბუ­ლი ინ­გრე­დი­ენ­ტე­ბი და­ვუ­მა­ტე და ალ­ბათ ეს მო­ე­წო­ნა ჟი­უ­რის. პი­კან­ტუ­რი გემო ჰქონ­და ჩემს მიერ მომ­ზა­დე­ბულ სა­ლათს.

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
ირანის შეტევის შედეგად ისრაელის 6 კვლევითი ლაბორატორია განადგურდა და 9 დაზიანდა
ავტორი:

#CHEFმარკეტერის კულინარიული შეჯიბრი "დაინჰოლში"

#CHEFმარკეტერის კულინარიული შეჯიბრი "დაინჰოლში"

ჟურნალ "გემრიელიას" მიერ ორგანიზებული #CHEFმარკეტერის კულინარიულ შეჯიბრს ამჯერად რესტორანმა „დაინჰოლმა“ უმასპინძლა.

ღონისძიებაში მონაწილეობას 6 კონკურსანტი იღებდა. სხვადასხვა კერძების მომზადებაში ერთმანეთს "იბერია ბიზნეს ჯგუფის", "ჰუავეის", "მაზდა ცენტრის", "TM ჯგუფის", "ნატახტარის" და "ტოიტა ცენტრის" წარმომადგენლები დაუპირისპირდნენ.

არაპროფესიონალი მზარეულების მიერ მომზადებული კერძები ჟურნალ "გემრიელიას" რედაქტორმა, ქართველ და უცხოელ შეფ-მზარეულებთან ერთად დააგემოვნა და საუკეთესოც შეარჩია. გამარჯვება ამჯერად "ჰუავეის" წარმომადგენელს ხვდა წილად.

ელენე კაკაბაძე, "ლა დუღეს" შეფი, ჟიურის წევრი: პირველ რიგში მადლობა მოწვევისთვის. მინდა ხშირად ჩავერთო ასეთ პროექტებში.

რაც უფრო ხშირად დასაქმდებიან ადამიანები ჩვენი პროფესიით, უფრო მიხვდებიან ჩვენი პროფესია რა სირთულეებთან არის დაკავშირებული და დავაფასებთ ერთმანეთის შრომას.

მარიამ ჯაფარიძე, პროექტის გამარჯვებული: ჩემი დატვირთული გრაფიკიდან გამომდინარე კერძების ხშირად მომზადების საშუალება არ მაქვს, შესაბამისად არ ვიცი როგორი მზარეული ვარ. როცა "შეფ მარკეტერში" ჩართვის საშუალება მომეცა, სიამოვნებით დავთანხმდი და გამარჯვებას მართლა არ ველოდი. სალათი მოვამზადე, რომელსაც განსხვავებული ინგრედიენტები დავუმატე და ალბათ ეს მოეწონა ჟიურის. პიკანტური გემო ჰქონდა ჩემს მიერ მომზადებულ სალათს.

აზერბაიჯანის ტურიზმის საბჭო თბილისში ვიზიტორთა ცენტრ „Azerbaijan.Travel”-ს ხსნის

“დანკინში“ WOLT – ით შეკვეთისას Pickup სერვისი დაიწყო

როგორ მზადდება სახის მოვლის საშუალებები ლოკოკინისგან და რა განსაკუთრებულ თვისებებს შეიცავს ისინი