სააღდგომო პასკა მარტივი გამოსაცხობი არ არის. სირთულე მხოლოდ რეცეპტში არ მდგომარეობს. საქმე ისაა, რომ პასკას ძალიან მრავალფეროვანი სუნელები და ინგრედიენტები სჭირდება, რომლებიც ზოგჯერ სხვადასხვა ადგილას იყიდება. საღდგომო სამზადში გართულ დიასხლისს კი შეიძლება რამე გამორჩეს. წარმოიდგინეთ, ცხობას რომ დაიწყებთ და აღმოჩნდება, რომ რაღაც სუნელი გაკლიათ, რომელიც უბნის მარკეტში არ იყიდება...
ეს იმას ნიშნავს, რომ გჭირდებათ პასკის ინგრედიენტების წინასწარ შედგენილი სია, რომელსაც აქვე წარმოგიდგენთ: