ახალი წელი ახლოვდება და დროა, სადღესასწაულო მენიუ შევადგინოთ. გირჩევთ, ტრადიციული საჭმელების ნაცვლად გაამრავალფეროვნოთ სუფრა ორიგინალური და გემრიელი კერძებით.
1. მთავარი კერძი
რა თქმა უნდა, ხორციანი უნდა იყოს. მაგალითად, ღორის ნეკნები.
დაგჭირდებათ: 1 კილო ღორის ხორცი, 2 ს/კ მდოგვი, კეტჩუპი, მარილი, პილპილი, ტკბილი წიწაკა გემოვნებით.
გარეცხილი ნეკნები პორციებად დაჭერით.
სანელებლები ერთმანეთში გადაურიეთ და ხორცს წაუსვით.
ღრმა ჯამში მოათავსეთ ხორცი და 2 საათით მაცივარში გააჩერეთ.
გამოაცხვეთ ხორცის ნაჭრები ღუმელში. ძირზე მოთუშული ბოსტნეული (სტაფილო, კარტოფილი, ხახვი) დაულაგეთ. სუფრაზე მიიტანეთ ცხელი, მწვანილებიანი არაჟნის სოუსთან ერთად...განაგრძეთ კითხვა