მსოფლიო

6

ივლისი

დღის ზოგადი ასტროლოგიური პროგნოზი

ორშაბათი, მთვარის მეცამეტე დღე დაიწყება 20:04-ზე, მთვარე მშვილდოსანს ესტუმრება 02:05-ზე – კარგია ჯგუფური მუშაობისთვის, ახალი ინფორმაციის მოსაპოვებლად, ახალი სასწავლო ციკლების დასაყენებლად. საყოფაცხოვრებო ნივთების დაგროვების, შეძენისა და წარმოების დღე. კარგია პურის გამოცხობა. შეიტანეთ კორექტირება ბიზნესში და გააფართოვეთ გავლენის სფეროები. ხელი მოაწერე ხელშეკრულებებს. კარგია თანამშრომლების დაქირავება, საჯარო ღონისძიებების ჩატარება. მიიღეთ ახალი ინფორმაცია, გაიუმჯობესეთ განათლება. იმუშავეთ გუნდში და განიხილეთ აქტუალური საკითხები კოლეგების ან თანამოაზრეების გარემოცვაში. აქტიური ორგანოებია: თეძოები, ვენები, საჯდომის ნერვი. ფაფა, ბოსტნეული და ხილი შეუცვლელია.
სპორტი
სამხედრო
პოლიტიკა
მოზაიკა
კონფლიქტები
კულტურა/შოუბიზნესი
კვირის კითხვადი სტატიები
თვის კითხვადი სტატიები
რა შემთხვევაში შეიძლება ქონდეს დაავადებულ ღვინოს ლაყე კვერცხისა და ძმრის სუნი
რა შემთხვევაში შეიძლება ქონდეს დაავადებულ ღვინოს ლაყე კვერცხისა და ძმრის სუნი

ახა­ლი ტექ­ნო­ლო­გი­ე­ბის და­ნერგვით შე­საძ­ლე­ბე­ლი გახ­და, ღვი­ნოს ჰქონ­დეს გა­მორ­ჩე­უ­ლი ხი­ლის არო­მა­ტი და მიმ­ზიდ­ვე­ლი ფერი. თუმ­ცა, ეს ყვე­ლა­ფე­რი ხდე­ბა ყუ­რძნის წვე­ნი­დან სა­სარ­გებ­ლო ნივ­თი­ე­რე­ბე­ბის გა­მოც­ლი­სა და ღვი­ნის ზედ­მე­ტი რა­ფი­ნი­რე­ბის ხარ­ჯზე, რაც შემ­დგომ­ში ღვი­ნის სი­ცო­ცხლი­სუ­ნა­რი­ა­ნო­ბის შემ­ცი­რე­ბას იწ­ვევს. ასე­თი ღვი­ნო სხვა­დას­ხვა და­ა­ვა­დე­ბის მი­მართ არამ­დგრა­დია.

მეღ­ვი­ნე­ე­ბი ერ­თმა­ნე­თის­გან გა­ნას­ხვა­ვე­ბენ ღვი­ნის ზადსა და და­ა­ვა­დე­ბას. ღვი­ნის ზადი, ეს არის უხა­რის­ხო ყუ­რძნის მო­სავ­ლით, ან არაპრო­ფე­სი­ო­ნა­ლი მეღ­ვი­ნის ფაქ­ტო­რით გა­მოწ­ვე­უ­ლი ღვი­ნის ნაკ­ლი. ხოლო და­ა­ვა­დე­ბა, ღვი­ნო­ში შეჭ­რი­ლი მიკ­რო­ბი­ო­ლო­გი­უ­რი ინ­ფექ­ცი­აა, რა­საც თა­ვის მხრივ, სხვა­დას­ხვა გა­მომ­წვე­ვი მი­ზე­ზი აქვს, მათ შო­რის - მეღ­ვი­ნის და­უ­დევ­რო­ბა და არაპრო­ფე­სი­ო­ნა­ლიზ­მი.

გა­ნაგ­რძეთ კი­თხვა

დღის ვიდეო
00:00 / 00:00
როგორ ცვლის ხელოვნური ინტელექტი ჩვენი ყოველდღიური ცხოვრების წესს?

რა შემთხვევაში შეიძლება ქონდეს დაავადებულ ღვინოს ლაყე კვერცხისა და ძმრის სუნი

რა შემთხვევაში შეიძლება ქონდეს დაავადებულ ღვინოს ლაყე კვერცხისა და ძმრის სუნი

ახალი ტექნოლოგიების დანერგვით შესაძლებელი გახდა, ღვინოს ჰქონდეს გამორჩეული ხილის არომატი და მიმზიდველი ფერი. თუმცა, ეს ყველაფერი ხდება ყურძნის წვენიდან სასარგებლო ნივთიერებების გამოცლისა და ღვინის ზედმეტი რაფინირების ხარჯზე, რაც შემდგომში ღვინის სიცოცხლისუნარიანობის შემცირებას იწვევს. ასეთი ღვინო სხვადასხვა დაავადების მიმართ არამდგრადია.

მეღვინეები ერთმანეთისგან განასხვავებენ ღვინის ზადსა და დაავადებას. ღვინის ზადი, ეს არის უხარისხო ყურძნის მოსავლით, ან არაპროფესიონალი მეღვინის ფაქტორით გამოწვეული ღვინის ნაკლი. ხოლო დაავადება, ღვინოში შეჭრილი მიკრობიოლოგიური ინფექციაა, რასაც თავის მხრივ, სხვადასხვა გამომწვევი მიზეზი აქვს, მათ შორის - მეღვინის დაუდევრობა და არაპროფესიონალიზმი.

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს