აღდგომის დღესასწაულის შემდეგ, თითქმის ყველა ოჯახში მოიპოვება პასკების ნარჩენები. მორჩენილი პასკები (ან პანეტონე) მალე ხმება და დიასახლისებმაც არ იციან, როგორ მოიქცნენ. ჩვენ გთავაზობთ რამდენიმე მარტივ და საინტერესო იდეას, თუ როგორ შეგიძლიათ გამოიყენოთ ძველი პასკები და ისინი გემრიელ დესერტებად გადააქციოთ.
რეცეპტი პირველი - პასკის პუდინგი:
ინგრედიენტები: 50 გ დარბილებული კარაქი
250 გ პასკა (5 საშუალო ზომის ნაჭერი)
2 კვერცხი
225 მლ რძე
142 მლ ნაღები
2 ს/კ შაქარი
½ შეფუთვა ვანილინი