გრილზე შემწვარი ორაგულის მწვადები და საუკეთესო იმერული ღვინო, რომელიც კერძთან ერთად უნდა მიირთვათ

გრილზე შემწვარი ორაგულის მწვადები და საუკეთესო იმერული ღვინო, რომელიც კერძთან ერთად უნდა მიირთვათ

ქართულ კულინარიაში თევზისგან მომზადებული კერძები ნაკლებად ფიგურირებს, თუმცა ჩვენს გურმანებს თევზეული ძალიან უყვართ. ამ ტიპის კერძები ორგანიზმისთვისაც მეტად სასარგებლოა. გთავაზობთ ერთ-ერთი ყელაზე გემრიელი თევზისგან მომზადებულ კერძს - გრილზე შემწვარ ორაგულს, რომელსაც ჩვენ შესაბამისი ღვინოც შევურჩიეთ.

ინგრედიენტები:

ორაგულის ფილე 900 გ

ლიმონი 2-3

ზეითუნის ზეთი

მარილი და პილპილი

მომზადების წესი:

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს