ეკალა მხალის მომზადების საიდუმლოება და ღვინის შეხამება

ეკალა მხალის მომზადების საიდუმლოება და ღვინის შეხამება

ეკალა მხალი დასავლეთ საქართველოს კულინარიული შედევრია, რომელსაც თანაბრად კარგად ამზადებენ იმერეთშიც, სამეგრელოშიც, გურიაშიც და აჭარაშიც. გაზაფხული კი წელიწადის ის დროა, როდესაც ახლადამოსულ მხალს გამორჩეულად კარგი გემო აქვს. ამ კერძს, ცხადია, ღვინოც შესაბამისი სჭირდება.

ინგრედიენტები:

ეკალა 1 კგ

გატარებული ნიგოზი 200 გრ

ქინძი 1 კონა

ცერეცო 1კონა

პრასი 5 ძირი

ძმარი გემოვნებით

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

დაჭყლეტილი ნიორი 4-5 კბილი

განაგრძეთ კითხვა

8 ოქტომბრიდან ახალი მთვარე სასიყვარულო ურთიერთობებს მაგიით აავსებს - ასტროლოგიური  პროგნოზი

კაცმა ყოფილი ცოლის საყვარელს ოჯახის დანგრევის გამო უჩივლა და 750 000 დოლარი მიიღო

მიუსაფარი ქალი ინტერნეტვარსკვლავად იქცა - მეტროში გადაღებულ ვიდეოს მილიონზე მეტი ნახვა აქვს