ადამიანთა უმეტესობამ იცის, რომ კვერცხი ორგანიზმისთვის ცილის, ცხიმისა და ნახშირწყლების მიწოდების ერთ-ერთი ძირითადი პროდუქტია. თუმცა, ბევრმა არ იცის, რომ კვერცხის ნაჭუჭს არანაკლები სარგებლობის მოტანა შეუძლია ჩვენთვის...
კვერცხის ნაჭუჭი – ეს სუფთა კალცია, რომელიც ასე აუცილებელია ძვლების, კუნთებისა და ნერვული უჯრედებისთვის. თუკი კვერცხის ნაჭუჭს მტვრად აქცევთ და მას ყოველ დილით, უზმოზე თითო ჩაის კოვზს ცივ წყალთან ერთად მიირთმევთ, კალცის აუცილებელ დღიურ ნორმას მიიღებთ. განსაკუთრებით რეკომენდებულია ამ პროცედურის ჩატარება მოტეხილობის დროს, რათა სწრაფად წავიდეს რეგენერაციის პროცესი... განაგრძეთ კითხვა