სხვადასხვა სამზარეულოს ტრადიციულ კერძებს "ნიკორას" შვილობილი კომპანია "მზარეული" 2003 წლიდან აწარმოებს. "მზარეულის" პროდუქცია მაქსიმალურადაა გაჯერებული ვიტამინებითა და სასარგებლო ელემენტებით. ხინკლის მომზადება კი ფარშის გამზადებით იწყება. გამოიყენება საქონლისა და ღორის ხორცი, ხახვი, მარილი და ხინკლისთვის საჭირო ყველანაირი სანელებელი. ცომის მომზადებისას კი იყენებენ ტექნოლოგიას, რომლელიც მაქსიმალურად უზრუნველყოფს საგემოვნო თვისებების შენარჩუნებას. აქ მზადდება როგორც მთიულური, ასევე ქალაქური და სამეფო ხინკალი.
იხილეთ ვიდეო