სადღესასწაულო სუფრისთვის კერძების იერსახესა და გაფორმებას დიდი მნიშვნელობა აქვს. ამიტომ დიასახლისები ყველანაირად ცდილობენ, ჩვეულებრივ, ტრადიციულ კერძებს რაღაც განსხვავებული, ლამაზი იერი შესძინონ. ეს იოლად მისაღწევია ბოსტნეულში, თუმცა, დაკვირვება და ზომიერება აქაც საჭიროა. იმისთვის, რომ ვინეგრეტი ლამაზი გამოვიდეს, პირველად ჭარხალი დაჭერით და ზეთით შეაზავეთ. მხოლოდ ამის შემდეგ შეურიეთ სხვა ინგრედიენტები.
წყარო: www.gemrielia.ge