ეს ტორტი გენიალური გამოგონებაა. საოცრად ფაფუკი და გემრიელი იგი მთელი მსოფლიოს გაოცებას იწვევს. ყველაფერი, რაც მის მოსამზადებლად გჭირდებათ, მხოლოდ სამი ინგრედიენტისგან შედგება :
დამზადების პროცესი:
დავამტვრიოთ შოკოლადი პატარა ნატეხებად და ჩავყაროთ ჯამში. დავადნოთ ორთქლზე.
განვაცალკევოთ კვერცხის გული და ცილა. ავთქვიფოთ მიქსერით ცილა, სანამ ერთიან მასას არ მივიღებთ.
გამდნარ შოკოლადი ავურიოთ ნაღების კარაქთან ერთად და მოვურიოთ ოთახის ტემპერატურაზე. მიღებულ მასალას დავუმატოთ გვერცხის გულები და მოვურიოთ.
ათქვეფილი ცილა უმჯობესია ნაწილ-ნაწილ დავუმატოთ. ამგვარად თქვენი ტორტი კიდევ უფრო ფაფუკი გამოვა.
ქალაღალდისგან დავამზადოთ ფორმა: დიამეტრი 20 სმ, სიმაღლე 15 სმ.
გადმოვასხათ მიღებული ცომი ფორმაში, დავდგათ 1/4 ლიტრის ადუღებულ წყალზე და 170° ტემპერატურაზე გამოვაცხოთ დაახლოებით, 15 წუთის განმავლობაში.
შემდეგ ტემპერატურა 160 გრადუსამდე შევამციროთ და კიდევ 15 წუთის განმავლობაში ვაცხოთ.
გაციებულ მზა პროდუქტს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და მივირთვათ!