შემწვარი მწვადი – არ დაიჯერებთ, მაგრამ ასე მომზადებულს ნამდვილი წალმის მწვადის გემო აქვს.
ალბათ, რთულია ისეთი ადამიანის მოძებნა, ვისაც მწვადი არ უყვარს. მიუხედავად იმისა, რომ გაზაფხული ბუნებაში გასვლასთან და წალამზე შემწვარ მწვადთან ასოცირდება, სავარაუდოდ, ბევრისთვის ეს იშვიათი სიამოვნებაა.
გთავაზობთ მწვადის შინ შეწვის მარტივ მეთოდს, რომელიც ცოტა დროსა და ენერგიას წაგართმევთ.
იმისათვის, რომ მწვადის შინაური ვარიანტი მოამზადოთ, დაგჭირდებათ მხოლოდ ჩაბასტურმებული ხორცი და ჩვეულებრივი 3-ლიტრიანი ქილა.