ცნობილი ტელეწამყვანი ანფისა ჩეხოვა თბილისის ერთ-ერთ რესტორანში პურის ცხობის მასტერკლასს დაესწრო. ამის შემდეგ კი გადაწყვიტა სოციალურ ქსელებში მოეყოლა, თუ როგორ აცხობდა ნამდვილ ქართულ პურს.
”გიჩვენებთ, როგორ გამოვაცხვე ქართული პური ”შოთისპური. ეს არის საცხობი თონე. ცომს სპეციალურ ფორმას აძლევენ, მარილიანი წყლით ნამავენ და თონის გაცხელებულ კედელს აკრავენ”, - განაცხადა ჩეხოვამ. ”რამდენიმე წუთში გრძელი ჯოხის დახმარებით კედლიდან აძრობენ და უკვე მისი ცხლად მირთმევაც შეიძლება”.
მომზადებულია depo.ua-ს მიხედვით.